10-01-2017

1484051363_Mondial-scheerset-Premium-detail

Nieuw - Mondial Premium

Scheerset Mondial Premium 

Als eerste in de Benelux presenteren wij met trots een nieuwe luxe scheerset: de Mondial Premium. Mondial uit Florence is al ruim een eeuw hét boegbeeld van de traditionele Italiaanse scheercultuur. Een garantie voor duurzaam, gebruiksvriendelijk design.

De Mondial Premium scheerset is een gebruiksvriendelijk sieraad voor de badkamer. Deze luxe drie- of vierdelige set bestaat uit een houder met of zonder zeepbakje, een premium Silvertip scheerkwast, en een safety razor of scheermes geschikt voor de Gillette Mach3. Beloon jouw baard met het Italiaanse vakmanschap van Mondial.

De vakmensen van Mondial hebben deze scheerset volledig in Florence ontworpen en geproduceerd.
De ultieme scheerbeleving voor mannen die graag scheren in stijl. Jouw stijl?

Bekijk het assortiment van Mondial Premium hier.

Scheerset Mondial Premium

 

RECENTE ARTIKELEN


Filter
My-Blades Platinum blog header

Ook de double- en single edge blade industrie denkt actief na over eco-vriendelijke productiemethodes. Waar de ene producent haar theorieën nog moet omzetten naar de praktijk, is een kleine internationale startup de eerste duurzame scheermesjes aanbieder.

Hoe verzorg je een kaal hoofd

De verzorging van je kale hoofdhuid meer omvat dan alleen maar het scheren van je hoofdhaar. Heb jij alle onderdelen voor de verzorging van je kale hoofdhuid in jouw routine opgenomen?