Vrijdag 16 november bij Scheersalon

Wil je beginnen met de safety razor maar weet je niet hoe? Gebruik je 'm al langer maar loop je tegen problemen aan? Omdat we weten dat het antwoord op een vraag soms het beste ervaren kan worden hebben wij een Safety Razor Dag in het leven geroepen. Vrijdag 16 november kun je bij ons in Eersel terecht voor advies – en om zelf aan de slag te gaan.

Wat houdt die dag eigenlijk in?

Safety Razor Dag – een dag die in het teken staat van de ambachtelijke kunst van het scheren, en dan in het bijzonder de safety razor. Het is een kunst die wij niet verloren laten gaan, maar die we graag met enige regelmaat in de spotlight willen zetten. Voor de jarenlange gebruikers die misschien tegen problemen aan lopen, maar ook voor nieuwe gebruikers die zich dit gerespecteerde ambacht graag meester willen maken. 

Oké, klinkt goed. Waar meld ik me aan?

Aanmelden is nergens voor nodig – je bent op vrijdag 16 november welkom tussen 10.00 en 17.00 uur. Onze deur staat voor je open.

Safety Razor Dag

Wat kan ik op 16 november precies verwachten?

Als je een safety razor wilt aanschaffen adviseert onze barbier Jeroen je graag over de beste optie voor jouw type huid en baardharen. Welk model past als gegoten in jouw handen en bij jouw gezichtsvorm? Jeroen leert je gelijk de juiste voorbereiding op, en scheertechniek tijdens, deze scheerbehandeling. Lukt het je niet jouw bij Scheersalon gekochte safety razor naar verwachting te gebruiken? Brengt je huidige vaardigheid niet het gewenste scheerresultaat? Jeroen helpt maar al te graag met tips en advies.

Wat moet ik verder nog weten?

Belangrijk: als jij advies wilt over jouw scheerbeurt, jouw safety razor of jouw manier van scheren, zorg dan dat je een stoppelbaardje van een paar dagen hebt. Advies is allemaal leuk en aardig, maar pas als je het direct zelf kunt proberen (en Jeroen kan bijsturen daar waar nodig) zul je pas echt geholpen worden. Al doende leert men, zoals ze vroegen zeiden.

Waar is het te doen?

Onze Safety Razor Dag vindt plaats op vrijdag 16 november in onze showroom aan de Lange Voren 3 te Eersel. Natuurlijk kun je op deze dag ook andere producten uit ons assortiment bekijken. En ja, Sinterklaas, we helpen u ook graag met het kopen van 5 december-cadeaus.

Blijf op de hoogte van onze Safety Razor Dag door deze te volgen op Facebook! Vink het sterretje aan om niks te hoeven missen.

Plan mijn Reis OV