Huidverzorging van Derma-Care voor de moderne man van nu

Er wordt weleens heel stereotiep gezegd dat vrouwen altijd in de weer zijn met smeerseltjes en zalfjes. Het is dan ook niet gek dat de vrouwenhuid over het algemeen piekfijn verzorgd is. Waarom zouden wij mannen ons dat onthouden? Ook onze huid mag er best wezen. Voor de moderne man is huidverzorging geen taboe meer. We mogen het er best van nemen. Treat yo self!

Derma-Care van Gentlemen’s Tonic

Graag laten we deze week ons spotlight schijnen op Derma-Care, een productlijn van Gentlemen’s Tonic, exclusief ontworpen voor mannen. Dit bedrijf begon als een traditionele barbershop in hartje London, in de statige wijk Mayfair, waar te midden van grote kantoren hun medewerkers kwamen om even van alle stress en werkdruk te ontsnappen. Een momentje voor jezelf. Dit bleek de ideale bakermat voor het kwaliteitsproduct dat Gentlemen’s Tonic is.

Derma-Care is een lijn huidverzorgingsproducten die exclusief ontworpen en ontwikkeld is voor mannen. Deze bevatten krachtige, natuurlijke en actieve bestanddelen die vrij zijn van synthetische materialen en schadelijke chemische additieven. Derma-Care kan jouw huid op verschillende manieren helpen, zuiver op natuurlijke basis. 

Derma Care Gentlemen's Tonic

Voor een zachte en schone huid

De Derma-Care collectie bevat twee producten die speciaal bedoeld zijn voor het reinigen en verzachten van je huid. De Hydro-Fresh Cream Cleanser zorgt voor een intensieve reiniging van je huid met respect voor de natuurlijke huidfuncties. Met deze zachte reinigingscrème werk je aan het natuurlijk vochtgehalte en de elasticiteit van je huid voor de lange termijn.

De Power Packed Nourishing Moisturizer zorgt voor een direct zachte huid met een gezonde teint. Hij voedt de huid en beschermt zo tegen uitdroging. Twee handige tips voor de wintermaanden, waarin je huid tegen kou, wind en uitdroging moet zien op te knokken!

Voor een tijdloze, stralende huid

Jezelf scheren is een van de eerste stappen die je als jongen zet op weg naar volwassenheid. Verderop in je leven krijg je te maken met andere symptomen van volwassen worden; rimpels en pigmentvlekken zijn daar minder prettige voorbeelden van. Gelukkig denkt Derma-Care met ons mee.

Het Brightening Serum is geschikt om de eerste tekenen van vroegtijdige huidveroudering de kop in te drukken. De formule van dit serum is met name gericht op ongewenste pigmentvlekken en zorgt voor een betere uitstraling van je huid. Bovendien wordt met zogenaamde microcirculatie de vorming van dode huidcellen verminderd.

De volgende stap is de Time Control Solution, die de verschijning van fijne lijntjes en onregelmatige huidtinten vermindert. Je huid wordt gehydrateerd en gestimuleerd voor een verjongde uitstraling.

Tot slot stellen we je graag het Hero Peptide Serum voor, dat fijne rimpeltjes minimaliseert en diepe rimpels zichtbaar vermindert. Dit serum is gewapend met anti-aging defensie met onmiddellijk zichtbaar resultaat. Jouw huid wordt steviger met minder onvolkomenheden.

Ogen zijn de spiegel van de ziel

Vaak zijn je ogen de eerste blikvanger als je iemand ontmoet, of dat nu voor de eerste of de ontelbaarste keer is. Het is daarom belangrijk dat je ogen er verzorgd en gezond uit zien; het is de eerste ontmoeting met iemand, nog voordat je elkaars hand geschud hebt. De Revitalise Eye Cream is wat je nodig hebt om de spiegels van jouw ziel een frissere uitstraling te geven. Neem afscheid van donkere kringen, wallen, fijne lijntjes en rimpels. 

Als je zelf wilt ervaren wat het effect van Derma-Care op jouw huid is, dan is nu het moment. Probeer het zelf en profiteer van 20% korting in de december deals.

 

Derma Care