Koop iets leuks voor Vaderdag én bespaar op je aankoop!

3… 2… 1… Vaderdag! Het is weer bijna de derde zondag van juni, en dus tijd voor Vaderdag. Maar wat geef je je vader, je man of je vriend dan cadeau? Een geurtje, iets voor in de gereedschapskist, of in het ergste geval een bos bloemen? Wij adviseren je toch vriendelijk doch dringend om daarvan af te zien. Daarom heeft Scheersalon enkele tips, die het leven van de man veraangenamen en voor deze gelegenheid van een mooie korting voorzien zijn. 

Douchegels, bad- en handzepen: 10% korting

Met zo’n titel hoeven we eigenlijk niet veel meer te zeggen. Tot en met zaterdag 16 juni krijg je 10% korting op al onze bodywashes en douchegels, en op onze bad- en handzepen. Je hoeft voor deze code niets te doen: de prijzen zijn op de website al van de korting voorzien.

Een douchegel of een zeep is een prettig verzorgingsproduct dat je stimuleert om even de tijd te nemen voor je persoonlijke verzorging. En dat is best fijn in een wereld die soms enorm gehaast aanvoelt! Gun je vader, man of geliefde dat momentje en maak een keuze uit ons assortiment verzorgingsproducten. Zo blijft hij tenminste ook van jouw crèmepjes en zalfjes af ;)

Vaderdag korting

In de spotlight: Scottish Fine Soaps

Voor deze gelegenheid willen we de producten van The Scottish Fine Soap Company extra uitlichten. Dit merk haalt de beste natuurlijke ingrediënten uit het Schotse landschap op een manier die niet alleen vriendelijk is voor jouw huid, maar ook voor de natuur.

Schotland is immers een prachtig land waar de Schotten met recht trots op zijn, en wat ze dan ook graag willen behouden. Met de prachtige en verfijnde bad- en handzepen van The Scottish Fine Soap Company kun ook jij dat gevoel beleven – tot en met 16 juni dus met 10% korting!

Early bird – scheersets en cadeausets: 10% korting

Voor de vroege beslissers hebben we een speciale kortingscode in het leven geroepen. Met de code VADER18 krijg je tot en met 10 juni 10% korting op alle cadeausets en scheersets. Want wat is nu de ultieme vorm van mannelijke verzorging – dat is het scheerritueel toch?

Kies uit diverse sets om jouw vader, man of geliefde het ultieme cadeau te geven waarmee hij direct aan de slag kan. Kies uit een brede collectie iets dat past bij zijn wensen. Vaderdag is een mooi moment om hem eens goed in de watten te leggen met een presentje waar hij nog járenlang plezier van zal hebben. 

scheersets en cadeausets met vaderdag korting

Een onvergetelijke dag

We hopen dat je zo de basis kunt leggen voor een onvergetelijke Vaderdag, met een leuk cadeautje erbij. Maar houd vooral de belangrijkste les in de gaten: geniet van elkaar. Want daar gaat het pas echt om in het leven. Goed verzorgd zijn optimaliseert dat alleen maar!