Handgeselecteerde en handgemaakte authenticiteit

Vulfix kan met trots zeggen dat zij één van de eerste producenten van scheerkwasten ter wereld zijn. Met Isle of Man als vestigingsplaats mag je hoogwaardige scheerproducten verwachten, en Vulfix stelt niet teleur. Vulfix houdt vakmanschap in ere dat van generatie op generatie wordt doorgegeven.

Vulfix logo

De Old Original scheerkwasten van Vulfix worden nog steeds op dezelfde manier met de hand gemaakt als in de beginjaren van het bedrijf. Scheerkwasten worden gevuld met de beste kwaliteit handgeselecteerd dashaar. De combinatie van donkere band met witte puntjes geeft dasharen een luxueuze uitstraling die tegelijk zacht is voor je huid en je baardharen extra verzacht voor een scheerbeurt. De haren zijn gebundeld in een handvat van edelkunsthars, dat comfortabel in de hand ligt en zorgt voor een traditioneel aangezicht.

Diezelfde handgemaakte kwaliteit is terug te vinden in de Vulfix scheermokken. Elke mok is traditioneel met de hand gemaakt door ambachtelijke zilversmeden. De tinnen scheermokken wordt met de hand gesoldeerd en gepolijst, voorzien van een degelijk handvat. Een scheermok is goed te gebruiken om een scheerkwast warm water op te laten nemen, of om scheerzeep in op te schuimen.

Vulfix scheeraccessoires


De kwaliteit Vulfix vind je nergens anders. Bestel de scheerkom van Vulfix nu met korting, tot vrijdag (24-02-17) is deze nog in de weekaanbieding van Scheersalon.