Acca Kappa

"De kracht van eenvoud" 

Acca Kappa werd in 1869 opgericht in de buurt van Venetië. Het familiebedrijf weet al vier generaties lang eeuwenoude tradities te toetsen aan de maatstaven van innovatie. Acca Kappa is niet bang om grenzen te overschrijden of nieuwe uitdagingen aan te gaan, zo lang die maar passen bij de bedrijfswaardes: liefde voor de natuur, respect voor het lichaam en loyaliteit aan hun trotse ‘Made in Italy’-filosofie.

Acca Kappa


Acca Kappa is een familiebedrijf dat zich uitstrekt over generaties. De huidige president van Acca Kappa, Elisa Gera Krüll, is de achterkleindochter van de oorspronkelijke oprichter, Herman Krüll. Het bedrijf dat hij oprichtte hechtte waarde aan traditie maar schuwde innovatie geenszins. Acca Kappa richtte zich op de productie van kwalitatieve haarborstels en verzorgingsproducten. Hierdoor werd zij al snel de officiële leverancier van borstels van koningin Elizabeth en de Koninklijke Familie. Vandaag de dag is het bedrijf de grootste fabrikant van kwaliteitsborstels in Italië.
Eind jaren ’80 breidde Elisa de traditionele principes van het bedrijf uit: alleen grondstoffen van de hoogste kwaliteit zijn goed genoeg, maar dienen wel met respect voor het milieu gewonnen te worden. Ook staat Acca Kappa nu bekend als een merk waar eenvoud hoog in het vaandel staat. Daardoor zijn Acca Kappa-producten puur en ongeëvenaard rijk in hun eenvoud. 
Het resultaat van de toewijding, gevoed door vier generaties, elk geïnspireerd door een behoefte aan eenvoud en authentieke schoonheid, is terug te vinden in elk product, elk klein detail van de huidige wereld van Acca Kappa. Elisa Gera Krüll handhaaft de lange familietraditie van kwaliteit, eenvoud en luxe waardoor Acca Kappa bekend is geworden.  

Bekijk hier ons volledig assortiment Acca Kappa producten.
Acca Kappa
Merknaam:
Acca Kappa H. Krull & Co.
Land:Italië
Stad:Treviso
Sinds:1869
Producten:Scheerzeep, Verzorging, Baardverzorging