Claus Porto

"Met hart en ziel gemaakte verzorgingsproducten uit Porto"

Claus Porto is de onwaarschijnlijke samensmelting van twee Europese identiteiten toen de Duitse heren Ferdinand Claus en Georges Schweder in 1887 hun zeep- en parfumfabriek ‘Claus & Schweder’ openden in het prachtige historische Porto. Zouden zij voorzien hebben dat hun merknaam ruim 130 jaar later uitgegroeid zou zijn tot een vooraanstaand schoonheids- en parfumhuis dat wij nu kennen onder de naam Claus Porto?

Claus Porto

Het merk groeide in de beginjaren al snel uit tot een bedrijf dat bekend stond om het gebruik van lokale Portugese ingrediënten die werden verwerkt tot handgemaakte zepen met een verfijnde geur. Ware vakmannen leggen hun ziel en zaligheid in elk product dat zij scheppen; met de hand gemaakt én met de hand verpakt.
De producten van Claus Porto zijn voorzien van een onmiskenbare huisstijl die je mee terugneemt naar de decadentie en glamour van de Belle Époque van Europa. Want nog steeds worden deze producten gemaakt in de fabriek van toen, midden in Porto, gebruik makend van dezelfde methoden en gereedschappen die toentertijd ook al gebruikt werden. Want aan een goede formule hoeft immers niet gesleuteld te worden!  
Claus Porto is het bewijs dat een degelijke formule bestaansrecht heeft in zelfs de meest turbulente tijden. Ook tijdens twee wereldoorlogen wist Claus Porto zichzelf te handhaven zonder ooit aan authenticiteit in te boeten. Vier generaties en ruim 130 jaar later ontwikkelt het bedrijf zich nog steeds dagelijks als het gaat om handgemaakte parfums en verzorgingsproducten, elk met een prachtig ontwerp en een unieke persoonlijkheid.

Bekijk hier ons volledig assortiment Claus Porto producten.
Claus Porto Brand
Wat vindt onze Jeroen van dit product?
Claus Porto Brand
Merknaam:
Claus Porto
Land:Portugal
Stad:Porto
Sinds:1887
Producten:Verzorgingsproducten, Eau de Colognes 

Claus Porto Brand
Wat vindt onze Jeroen van dit product?