Gentlemen's Tonic

"Ontwikkeld door meester-barbiers" 

Gentlemen's Tonic is een uniek concept dat werd opgericht als traditionele Barbershop in het hart van statige wijk Mayfair, grenzend aan Hyde Park, in het hart van Londen. Het is juist daar waar medewerkers van respectabele kantoren uit de zakelijke en financiële markt zich een moment willen onttrekken aan de altijd aanwezige stress. Quality time en kwaliteits-behandelingen, de ideale bakermat voor het ontstaan van een kwaliteitsproduct.

Gentlemen’s Tonic ”The Barbershop” een traditionele kapsalon met een verscheidenheid van de interieurstijlen en een breed gamma aan men’s grooming behandelingen. Het etablissement bestaat uit elementen van oud en nieuw: Hout, leder en Marmer worden gemengd met high-tech muziek installaties en Lcd-schermen in elk van de privé knip- stations en behandelingskamers. De diensten en producten zijn zorgvuldig geselecteerd en persoonlijk getest op kwaliteit en prestatie, gericht op welzijn en vitaliteit. De naam Gentlemen’s Tonic is gekozen om de beide aspecten van het bedrijf te benadrukken. Gentlemen’s, om aan te geven dat het bedrijf uitsluitend gericht is op de behoeften van mannen. Tonic, om te accentueren dat de behandelingen en producten gericht zijn op de verzorging en het welbehagen van de man. 

De zoektocht naar, en ontwikkeling van de Scheer– en verzorgingsproducten met de gewenste prestatie heeft geleid tot het ontstaan van de serie Gentlemen’s Tonic Babassu and Bergamot.


Bekijk hier ons volledig assortiment Gentlemen's Tonic producten.
Gentlemens Tonic  brand
Wat vindt onze Jeroen van dit product?
Gentlemens Tonic  brand
Merknaam:
Gentlemen's Tonic
Land:Engeland
Stad:Londen
Sinds:2011
Producten:Verzorgingsproducten, scheermessen, scheerkwasten, scheersets, houders

Gentlemens Tonic  brand
Wat vindt onze Jeroen van dit product?