Omega

"Scheerhistorie uit het Italiaanse Bologna" 

Omega werd opgericht in 1931 in het Italiaanse Bologna. Na de productie van borstelharen in de beginjaren, ging het bedrijf zich meer richten op de productie van scheer- en verfkwasten. Het familiebedrijf Omega is uitgegroeid tot een substantiële speler op de wereldmarkt van verfkwasten, scheerkwasten en scheersets. In 1964 verhuisde de fabriek van het oorspronkelijke kleine bedrijfsgebouw naar de huidige locatie in Bologna. 

Omega

Deze huidige bedrijfslocatie is in de loop der jaren meerdere malen doorgegroeid tot bijna 5000 m². De huidige bedrijfsleider begon zijn bijdrage te leveren in het bedrijf van zijn vader toen hij nog maar dertien jaar oud was. Nu, op vijfennegentigjarige leeftijd, is hij nog steeds betrokken bij het bedrijf wat nu wordt geleid door zijn neefjes en andere familieleden.

De Omega productie kent een compleet assortiment professionele, hoogwaardige verfkwasten en -rollers en een grote keuze aan scheerkwasten en scheersets, zowel in varkens-, dassenharen en kunststofvezels kwaliteit.

De hoge kwaliteit van Omega producten is te danken aan de grote ervaring in de productie en de zorgvuldige keuze van de grondstoffen.
Omega - brand
Wat vindt onze Jeroen van dit product?
Omega - brand
Merknaam:
Omega
Land:Italië
Stad:Bologna
Sinds:1913
Producten:Scheerkwasten
Omega - brand
Wat vindt onze Jeroen van dit product?