Acca Kappa informatie

ACCA KAPPA

Inhoud van het artikel over Acca Kappa:

De kracht van eenvoud

Acca Kappa is opgericht in 1869 in de buurt van Venetië, Italië. De focus van het bedrijf op dat moment was de productie van kwaliteitsproducten haarborstels en accessoires. Hierdoor werden zij al snel de officiële leverancier van borstels van koningin Elizabeth en de Koninklijke Familie. Vandaag de dag is het bedrijf is de grootste fabrikant van kwaliteitsborstels in Italië.

Geschiedenis   

Acca Kappa is een familiebedrijf dat zich uitstrekt over generaties. De huidige president, mevrouw Elisa Gera, is dan ook de achter - achter kleindochter van de oorspronkelijke oprichter. In de late jaren 1980, besloot ze om de traditionele principes van het bedrijf uit te breiden; het selecteren van de hoogste kwaliteit van de grondstoffen, focus op eenvoud in ontwerp en het milieu te respecteren. "Mijn betovergrootvader heeft Acca Kappa opgericht in 1869. Nu, vier generaties later, ik ben er trots op in zijn voetsporen te zijn getreden als president van Acca Kappa en volg en handhaaf de lange familietraditie van kwaliteit, eenvoud en luxe waardoor Acca Kappa is bekend geworden . 

In 2004 heeft Four Seasons Hotels & Resorts, 's werelds grootste exploitant van luxe hotels en resorts, gekozen voor Acca Kappa om haar hoge standaard in kwaliteit. Van New York tot Kuala Lampur, vindt u exclusieve White Acca Kappa's Moss collectie in alle seizoenen een eigen wereld.

Bekijk hier ons volledig assortiment Acca Kappa producten.

Acca Kappa Logo

Merknaam: Acca Kappa H. Krull & Co.
Land: Italië
Stad: Treviso
Sinds: 1869
Producten: Scheerzeep, Verzorging, Baardverzorging

 

 

 

Acca Kappa Scheerproducten

Acca Kappa Verzorgingslijnen


Acca Kappa 1869 Sheaboom
1869

Samengesteld uit belangrijke natuurlijke ingrediënten zoals glycerine, kokosnoot olie, lanoline en shea butter. Een natuurlijk vet gewonnen uit het zaad van de Afrikaanse sheaboom. De lijn bevat onder andere de een scheerzeep, scheercrème, een aftershave balsem, en eau de toilette.

Assortiment ACCA KAPPA 1869

Acca Kappa 1869 Producten

Acca Kappa Muscho Bianco
Muschio Bianco

Gemaakt volgens nieuw concept, staat deze lijn voor ontegenzeggelijke kwaliteit. Deze is gemaakt van uitsluitend uit plantaardige ingrediënten en uitermate geschikt voor alle facetten van een aangename en ontspannen scheerbeurt. De lijn bevat onder andere de een pre-shave, scheercrème, een aftershave balsem, eau de toilette en deodorant.

Assortiment Muschio Bianco

Acca Kappa Muscho Bianco Producten

Acca Kappa Barber Collection
Barber Collection

De Acca Kappa Barber Collection is volledig gewijd aan de gezondheid en de verzorging van baarden en snorren. Geformuleerd met natuurlijke ingrediënten zoals plantaardige keratine, en Argan- & Lijnzaadolie, speciaal om de baard te versterken, te voeden en te verzachten, waardoor deze  sterk, gezond en glanzend wordt. De Acca Kappa Barber Collectie bevat onder andere een baardolie, een baardbalsem, een transparante scheergel, baardshampoo en een baardborstel.

Assortiment Barber Collection

Acca Kappa Barber Collection Producten
  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.