Acca Kappa informatie

ACCA KAPPA

Inhoud van het artikel over Acca Kappa:

De kracht van eenvoud

Acca Kappa werd in 1869 opgericht in de buurt van Venetië. Het familiebedrijf weet al vier generaties lang eeuwenoude tradities te toetsen aan de maatstaven van innovatie. Acca Kappa is niet bang om grenzen te overschrijden of nieuwe uitdagingen aan te gaan, zo lang die maar passen bij de bedrijfswaardes: liefde voor de natuur, respect voor het lichaam en loyaliteit aan hun trotse ‘Made in Italy’-filosofie.

Acca Kappa geschiedenis

Acca Kappa is een familiebedrijf dat zich uitstrekt over generaties. De huidige president van Acca Kappa, Elisa Gera Krüll, is de achterkleindochter van de oorspronkelijke oprichter, Herman Krüll. Het bedrijf dat hij oprichtte hechtte waarde aan traditie maar schuwde innovatie geenszins. Acca Kappa richtte zich op de productie van kwalitatieve haarborstels en verzorgingsproducten. Hierdoor werd zij al snel de officiële leverancier van borstels van koningin Elizabeth en de Koninklijke Familie. Vandaag de dag is het bedrijf de grootste fabrikant van kwaliteitsborstels in Italië.

Eind jaren ’80 breidde Elisa de traditionele principes van het bedrijf uit: alleen grondstoffen van de hoogste kwaliteit zijn goed genoeg, maar dienen wel met respect voor het milieu gewonnen te worden. Ook staat Acca Kappa nu bekend als een merk waar eenvoud hoog in het vaandel staat. Daardoor zijn Acca Kappa-producten puur en ongeëvenaard rijk in hun eenvoud. 

Het resultaat van de toewijding, gevoed door vier generaties, elk geïnspireerd door een behoefte aan eenvoud en authentieke schoonheid, is terug te vinden in elk product, elk klein detail van de huidige wereld van Acca Kappa. Elisa Gera Krüll handhaaft de lange familietraditie van kwaliteit, eenvoud en luxe waardoor Acca Kappa bekend is geworden.  

Bekijk hier ons volledig assortiment Acca Kappa producten.

Acca Kappa Logo

Merknaam: Acca Kappa H. Krull & Co.
Land: Italië
Stad: Treviso
Sinds: 1869
Producten: Scheerzeep, Verzorging, Baardverzorging

 

 

 

Acca Kappa Scheerproducten

Acca Kappa Verzorgingslijnen


Acca Kappa 1869 Sheaboom
1869

Samengesteld uit belangrijke natuurlijke ingrediënten zoals glycerine, kokosnoot olie, lanoline en shea butter. Een natuurlijk vet gewonnen uit het zaad van de Afrikaanse sheaboom. De lijn bevat onder andere de een scheerzeep, scheercrème, een aftershave balsem, en eau de toilette.

Assortiment ACCA KAPPA 1869

Acca Kappa 1869 Producten

Acca Kappa Muscho Bianco
Muschio Bianco

Gemaakt volgens nieuw concept, staat deze lijn voor ontegenzeggelijke kwaliteit. Deze is gemaakt van uitsluitend uit plantaardige ingrediënten en uitermate geschikt voor alle facetten van een aangename en ontspannen scheerbeurt. De lijn bevat onder andere de een pre-shave, scheercrème, een aftershave balsem, eau de toilette en deodorant.

Assortiment Muschio Bianco

Acca Kappa Muscho Bianco Producten

Acca Kappa Barber Collection
Barber Collection

De Acca Kappa Barber Collection is volledig gewijd aan de gezondheid en de verzorging van baarden en snorren. Geformuleerd met natuurlijke ingrediënten zoals plantaardige keratine, en Argan- & Lijnzaadolie, speciaal om de baard te versterken, te voeden en te verzachten, waardoor deze  sterk, gezond en glanzend wordt. De Acca Kappa Barber Collectie bevat onder andere een baardolie, een baardbalsem, een transparante scheergel, baardshampoo en een baardborstel.

Assortiment Barber Collection

Acca Kappa Barber Collection Producten
  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.