Beardburys

"Beleef het barber-moment nu ook thuis"

Manuel Caberol was een ondernemende Spaanse knaap met ambitie. Op 17-jarige leeftijd verhuisde hij vol ideeën naar Barcelona om daar zijn dromen waar te maken. Gedreven door zijn passie creëerde hij begin jaren ’70 Carobels: een bedrijf gericht op verzorgingsproducten ontworpen door en voor professionals. Reeds vele jaren staat Manuel aan het hoofd van Carobels. Hij leidt het bedrijf en verdedigt essentiële waarden als inzet, toewijding, betrokkenheid en benaderbaarheid. Aandacht voor innovatie en kwaliteit, misschien nog wel de belangrijkste waarden van allemaal, verliest hij nooit uit het oog.

Zo zag hij dat oude tijden herleven: barbershops en de daar uitgevoerde behandelingen zijn populairder dan ooit tevoren. En waarom ook niet? Barbiers bieden hun bezoekers traditionele styling-, scheer- en verzorgingsproducten toegespitst op de huid en wensen van de man anno nu. Het Carobels-ontwikkelingsteam is onder de gedreven leiding van Manuel gestart met de ontwikkeling van Beardburys: exclusieve producten ontwikkeld voor de baardverzorging, haarstyling en scheerbeleving van de man anno nu. Beardburys heeft zich gespecialiseerd in het vertalen van de eisen van barbiers naar producten die jou thuis in staat stellen om jouw baard te verzorgen en jouw haard te stylen zoals alleen de barbier dat kan. Ervaar nu zelf de mogelijkheden van pomades die verschillende haarstijlen mogelijk maken in een handomdraai (letterlijk!) en sulfiet-vrije baardverzorging met natuurlijke ingrediënten. Beardburys heeft geluisterd naar barbiers – deze producten zijn het resultaat.

Beardburys – voor een optimale beleving en verzorging in de barberstoel en bij jou thuis.

Beardburys Logo

Merknaam: Beardburys
Land: Spanje
Stad: León
Producten: Haarverzorging, baard- en scheerproducten

 

Atto Primo Scheerkwasten

  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.