Castle Forbes informatie

CASTLE FORBES

Met een bewust beperkte oplage, uitsluitend ingrediënten van hoge kwaliteit en nul marketingbudget (dat geld is immers beter besteed aan het doorontwikkelen van producten) heeft Castle Forbes de ultieme lijn mannelijke verzorgingsproducten en onderscheidende geuren ontwikkeld die vermaard zijn voor hun kwaliteit én prestatie.

Deze ethos komt voort uit passie om alleen het beste te gebruiken dat de natuur te bieden heeft. Castle Forbes gebruikt alleen de beste kwaliteit duurzame essentiële oliën. De authentieke formuleringen van Castle Forbes zijn daarom vrij van parabenen, kleurstoffen en kunstmatige geurstoffen, en zijn bovendien niet getest op dieren.

In de loop der jaren zijn bekende verzorgingsproducten die je tegenkomt in supermarkt of ketendrogisterij onnodig gecompliceerd geworden, afgestemd op trends en mode. Prijs en gemak lijken belangrijker dan een authentieke scheerbeleving met natuurlijke producten. Onze grootvaders hadden zelden last van irritaties, razorburn of ingegroeide baardharen!

Castle Forbes scheerschuim heeft een moleculaire fijnheid die zorgt voor een ongekend rijk scheerschuim. De hydraterende bestanddelen zorgen ervoor dat je slechts een klein beetje zeep nodig hebt. Minder product, meer water; minder is meer! Castle Forbes weet maar al te goed dat mannen niet van winkelen houden; een man wil een verzorgingsproduct dat zeker een half jaar mee gaat, maar dat wel zorgt voor een effectieve verbetering in zijn scheerbeleving.

Met de producten van Castle Forbes merk je niet dat je scheerbeurt misschien wat langer duurt; jouw tijd wordt een waardevolle en plezierige investering in plaats van een gedwongen karwei. Langdurig comfort is je beloning!

Acca Kappa Logo

Merknaam: Castle Forbes
Land: Schotland
Stad: Alford (Aberdeenshire)
Sinds: 2002
Producten: Scheerzeep, geuren

 

 

  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.