informatie

Edwin Jagger

"Edwin Jagger, the World's finest hand made shaving accessories by Sheffield's Master Craftsmen"

Het was in het jaar 1988 dat de zilversmid Neil Jagger samen met een groep vakbekwame ambachtslieden uit Sheffield begon met het ontwerpen en vervaardigen van diverse hoogwaardige scheerproducten onder de naam van zijn grootvader: Edwin Jagger. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider op het gebied van scheermessen, scheerkwasten, scheerzepen en men’s groomingproducten.

Edwin Jagger’s ambachtelijk geproduceerde scheerartikelen worden volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden geproduceerd, vaak ook in opdracht van toonaangevende merken. De ervaring en het vakmanschap worden binnen het bedrijf aan de jonge medewerkers doorgegeven. Een team van vakbekwame zilversmeden en fijn-metaalbewerkers werken met zorgvuldig geselecteerde materialen aan scheerproducten die garant staan voor lang scheerplezier.

De combinatie van duurzaamheid, vakmanschap en hoogwaardig design staat aan de basis van een reeks hoogwaardige scheermessen, scheerkwasten en complete scheersets. Maar ook scheerzepen en verzorgingsproducten worden met de visie van deze ondernemer geproduceerd. Alle verzorgingsproducten zijn parabeenvrij en 100% natuurlijk!

Edwin Jagger is een voorbeeld van de traditionele Engelse stijl, gecombineerd met ultramodern design, de allernieuwste productietechnieken en het erfgoed van het lang gevestigde Sheffield-vakmanschap. Edwin Jagger zet al sinds 1988 de standaard voor de scherende man en zijn baard- en huidverzorging.

 

Edwin Jagger Logo

Merknaam: Edwin Jagger
Land: Engeland
Stad: Sheffield
Sinds: 1988
Producten: Verzorgingsproducten, scheerartikelen

 

Edwin Jagger Sfeer

Edwin Jagger Premium Collectie

Edwin Jagger - Riva Collectie

Het klassieke scheren is een echt ritueel – dé manier om schoonheid met waardigheid en stijl te combineren. Om deze traditie in ere te houden heeft Edwin Jagger de Riva-serie ontworpen. Prachtige classic scheerkwasten, scheermessen en scheersets in een tijdloos ontwerp. Riva wordt gemaakt van de beste materialen: hoogwaardig edelkunsthars gecombineerd met mat verchroomde accenten, mooi en vakkundig ontworpen.

Shop Riva Collectie

Edwin Jagger Riva Collectie

Edwin Jagger - Chatsworth collectie

De traditionele Chatsworth-collectie van Edwin Jagger, voor kenners met een hoge standaard. Bij Edwin Jagger is een scheermes of scheerkwast meer dan een hulpstuk: het is de optelsom van precisie, ergonomie en schoonheid. De Chatsworth-modellen zijn hoogwaardig verchroomd in combinatie met stijlvol edelkunsthars in populaire klassieke kleuren. Een bijzonder exclusieve optie is de volledig verchroomde uitvoering met Barley-effect voor extra grip. 

Shop Edwin Jagger Chatsworth

Edwin Jagger Chatsworth collectie

Edwin Jagger - Bulbous Collectie

De Edwin Jagger Bulbous serie staat voor een tijdloos design. Bulbous is verkrijgbaar in de  traditionele Engelse kleuren donker groen, donker blauw en donker rood. De materialen zijn van hoogwaardige edelkunsthars, gecombineerd met verchroomde accenten. Deze hoogwaardige serie is handmade in Sheffield, Engeland.

Shop Edwin Jagger Bulbous

Edwin Jagger Bulbous

Edwin Jagger - Plaza Collectie

De Edwin Jagger Plaza-collectie bestaat uit verschillende scheerkwasten, scheermessen en scheersets. De Plaza-serie kenmerkt zich door een tijdloos design. Plaza scheerkwasten zijn van hoogwaardig edelkunsthars; de scheermessen hebben dit gecombineerd met een verchroomd accent. Plaza is verkrijgbaar in zwart, ivoor en gemarmerd grijs. Een stilistisch klassiek ontwerp wat zeer comfortabel in de hand ligt.

Shop Edwin Jagger Plaza

Edwin Jagger Plaza collectie

Edwin Jagger - Diffusion Collectie

De Edwin Jagger Diffusion-collectie bestaat uit de Diffusion Classic, Diffusion 71 en Diffusion 35 serie. De Diffusion Classic serie bevat scheersets, safety razors, scheerkwasten en accessoires in een strakke styling. De safety razor is een revolutie in natscheren en is vandaag de dag een van de meest verkochte klassieke scheermessen. Deze traditionele modellen zijn hoogwaardig verchroomd, maar ook – in combinatie met stijlvol edelkunsthars – in populaire klassieke kleuren verkrijgbaar. Bovendien kenmerkt de Edwin Jagger safety razor zich door de zeer milde en effectieve scheerkop. De Diffusion 71 serie staat voor een tijdloos design: verkrijgbaar zijn scheersets, scheerkwasten en scheermessen. Gemaakt van edelkunsthars gecombineerd met verchroomde accenten in verschillende kleuren zoals populair zwart en ivoor. De Diffusion 35 serie van Edwin Jagger bestaat uit scheersets, scheerkwasten en scheermessen in edelkunsthars met een verchroomde afwerking in een Engels design en verkrijgbaar in diverse kleuren zoals zwart, ivoor, hoornbruin en steengrijs.

Shop Edwin Jagger Diffusion

Edwin Jagger Diffusion

Verzorgingslijnen

Sandalwood
Sandalwood

Sandalwood is een verzorgingslijn van Edwin Jagger met fijne geurtonen van sandalwood, koriander en steranijs. Deze verzorgingslijn is echt een topper te noemen. De fijnste essentiële oliën zijn verwerkt in deze subtiele Sandalwood geurlijn. Sandalwood is geschikt voor de normale en droge huid. Onder andere verkrijgbaar als scheerzeep, scheercrème en aftershave balsem. Edwin Jagger is vrij van parabenen en minerale oliën en bestaat voor 99,9% uit natuurlijke ingrediënten.

Shop Edwin Jagger Sandalwood

Edwin Jagger Sandalwood

Sea Buckthorn
Limes & Pomegranate

Limes & Pomegranate is een verzorgingslijn van Edwin Jagger met een frisse subtiele geurtoon. De essentiële citrusoliën van Limes & Pomegranate reinigen en herstellen de huid op energieke wijze. De frisse noten van citrus worden subtiel aangevuld met noten van granaatappel. Limes & Pomegranates is geschikt voor de normale en de gevoelige huid. Onder andere verkrijgbaar als scheerzeep, scheercrème en aftershave balsem. Edwin Jagger is vrij van parabenen en minerale oliën en bestaat voor 99,9% uit natuurlijke ingrediënten.

Shop Edwin Jagger Limes & Pomegranate

Edwin Jagger Limes & Pomegranate

Aloe Vera
Aloë Vera

Aloe Vera is een verzorginslijn van Edwin Jagger met een subtiel aroma en een ingetogen en bescheiden geur, verkregen uit aloë vera-planten in de kustgebieden van Spanje. Geselecteerde natuurlijke ingrediënten kalmeren en verfrissen de huid. Aloë vera staat alom bekend als een verzachtend en natuurlijk hulpmiddel voor het beschermen, herstellen en repareren van met name gevoelige huid. Ook verlicht deze irritatie, heeft het ontstekingsremmende eigenschappen, en voorkomt het uitdroging van de huid. Aloë Vera is geschikt voor ieder huidtype en uitermate geschikt voor de gevoelige huid. Onder andere verkrijgbaar als scheerzeep, scheercrème en aftershave balsem. Edwin Jagger is vrij van parabenen en minerale oliën en bestaat voor 99,9% uit natuurlijke ingrediënten.

Shop Edwin Jagger Aloë Vera

Edwin Jagger Aloe Vera

  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.