Gentlemen's Tonic Informatie

GENTLEMEN'S TONIC

Gentlemen's Tonic, Kwaliteit uit London

Gentlemen's Tonic is een uniek concept dat werd opgericht als traditionele Barbershop in het hart van statige wijk Mayfair, grenzend aan Hyde Park, in het hart van Londen. Het is juist daar waar medewerkers van respectabele kantoren uit de zakelijke en financiële markt zich een moment willen onttrekken aan de altijd aanwezige stress. Quality time en kwaliteits-behandelingen, de ideale bakermat voor het ontstaan van een kwaliteitsproduct.

Gentlemen’s Tonic ”The Barbershop” een traditionele kapsalon met een verscheidenheid van de interieurstijlen en een breed gamma aan men’s grooming behandelingen. Het etablissement bestaat uit elementen van oud en nieuw: Hout, leder en Marmer worden gemengd met high-tech muziek installaties en Lcd-schermen in elk van de privé knip- stations en behandelingskamers. De diensten en producten zijn zorgvuldig geselecteerd en persoonlijk getest op kwaliteit en prestatie, gericht op welzijn en vitaliteit. De naam Gentlemen’s Tonic is gekozen om de beide aspecten van het bedrijf te benadrukken. Gentlemen’s, om aan te geven dat het bedrijf uitsluitend gericht is op de behoeften van mannen. Tonic, om te accentueren dat de behandelingen en producten gericht zijn op de verzorging en het welbehagen van de man.
De zoektocht naar, en ontwikkeling van de Scheer– en verzorgingsproducten met de gewenste prestatie heeft geleid tot het ontstaan van de serie Gentlemen’s Tonic Babassu and Bergamot.

Gentlemen's Tonic heeft een breed assortiment en bestaat uit:
Scheerkwastenscheermessen, scheersets, cadeausets en verzorgingsproducten

 Wij als Scheersalon zijn erg gelukkig met het feit dat we de collectie van Gentlemen’s Tonic in ons assortiment op hebben mogen nemen. Ook zijn wij erg benieuwd naar uw reactie.

Bekijk hier ons assortiment Gentlemen's Tonic Producten.

 

Gentlemen's Tonic London

Logo Gentlemen's Tonic

Merknaam: Gentlemen's Tonic
Land: UK
Stad: Londen
Sinds: 2011
Producten: Verzorgingsproducten, Scheermessen, Scheerkwasten, Scheersets en Houders

Gentlemen's Tonic Scheerproducten


  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.