Scheerartikelen

Scheerartikelen

"Scheerartikelen voor een optimale scheerbeleving"

Alles wat je nodig hebt voor de ideale scheerbeurt vind je hier. Scheerproducten om voor, tijdens of na het scheren te gebruiken. Scheermesjes, scheerkwasten, scheersets en verzorgingsproducten. Bekijk hier ons aanbod met verschillende internationaal vermaarde merken zoals Parker, Böker, St James of London, Scottish Fine Soaps en Proraso.

Bekijk hieronder ons volledige assortiment scheerartikelen.


Scheerartikelen voor een optimale scheerbeleving

Alles wat je nodig hebt voor de ideale scheerbeurt vind je hier. Scheerproducten om voor, tijdens of na het scheren te gebruiken. Scheermesjes, scheerkwasten, scheersets en verzorgingsproducten. Bekijk hier ons aanbod met verschillende internationaal vermaarde merken zoals Parker, Böker, St James of London, Scottish Fine Soaps en Proraso.

Scheerkwast

Scheersalon heeft klassieke scheerkwasten voor de klassieke man, of een strak modern en tijdloos design voor de moderne man. Kies uit een ruime selectie scheerkwasten met dashaar, synthetisch haar, varkenshaar en paardenhaar. Ook hebben we enkele handige scheerkwasten voor op reis.

Scheermes kopen

Op zoek naar een safety razor met vlindersluiting? Of toch een authentiek open scheermes voor het ultieme scheerervaring? Scheersalon heeft een ruim assortiment kwaliteits scheermessen voor iedereen van de beginnende tot de ervaren natscheerder. Kies uit een ruim aanbod een scheermes dat past bij jouw huid en beoogde scheerbeleving van diverse topmerken zoals Edwin Jagger, Rockwell, Parker, Böker en Ralf Aust.

Verwisselbare scheermesjes

Scheermesjes zijn double edge blades of single edge blades voor gebruik in de safety razor. Onze scheermesjes worden verpakt in paraffinepapier in een doosje of blister van 5 of 10 stuks en zijn ook in voordeelverpakkingen verkrijgbaar. De scheermesjes verschillen in karakter, van comfortabel vergevingsgezind tot extreem scherp. Bekijk onze double edge blades pagina voor meer informatie over deze verschillen. Kies double edge blades die perfect bij jouw scheerervaring passen.

Scheerset

Een complete luxe scheerset die vaak bestaat uit een scheermes, scheerkwast en bijbehorende houder. Voor de man die op zoek is naar de complete authentieke scheerervaring! Scheersets zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen met bijvoorbeeld een safety razor, Gillette Mach-3, Gillette Fusion, open scheermes, of in een travel-uitvoering. Bekijk scheersets van diverse topmerken zoals Mondial, Edwin Jagger, Dovo en Mühle.

Accessoires voor scheren

Onze collectie scheeraccessoires draagt bij aan de optimale prestatie van de benodigde scheermaterialen en producten. Kwaliteit, functionaliteit en uitstraling vinden we als Scheersalon erg belangrijk en dat zie je terug in alle scheeraccessoires.

Scheren voor vrouwen

Comfortabel scheren en een glad scheerresultaat zonder irritatie, dat is wat vrouwen verlangen. Scheersalon heeft een uitgebreide collectie scheer- en verzorgingsproducten die optimaal geschikt zijn voor vrouwen. Deze scheermessen voor vrouwen zijn zeer aangenaam bij een gevoelige huid. De vrouwenscheermessen zijn verkrijgbaar in felle kleuren. Zoals safety razors, scheerkwasten, scheerzeep, scheercrème, body butter en body lotion.

Safety razor kopen

Haal het klassieke scheergevoel terug met de safety razor met verwisselbare scheermesjes. Bij Scheersalon kies je uit diverse modellen met open of gesloten kam, schroefsluiting of vlindersluiting, normaal of verlengd handvat, van verschillende internationale topmerken en in verschillende prijsklassen.

Open scheermes vs safety razor

De twee meest voorkomende authentieke scheermessen zijn het open scheermes en de safety razor. Welke je moet kiezen hangt niet alleen af van je huidtype, maar met name van jouw beoogde scheerervaring. Het open scheermes biedt je meer vrijheid maar is niet altijd geschikt voor beginnende natscheerders. Wanneer je je wilt bekwamen in dit scheerritueel kun je bij Scheersalon ook een scheercursus volgen.

  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.