Scheerkwast Synthetisch

Scheerkwast Synthetisch

"Ruime selectie synthetische scheerkwasten"

Kies uit verschillende scheerkwasten met synthetische haren. Deze scheerkwasten worden gemaakt van hoogwaardige synthetische vezels, gelijkwaardig aan natuurlijke graudasharen. Synthetische scheerkwasten zijn voelbaar zacht en hebben een extreem lange scheerduur. Kies uit diverse modern en klassiek vormgegeven scheerkwasten.

Bekijk hieronder ons assortiment synthetische scheerkwasten.


Ruim aanbod aan kwaliteit scheermessen

Scheersalon heeft klassieke scheerkwasten voor de klassieke man, of een strak modern en tijdloos design voor de moderne man. Kies uit een ruime selectie scheerkwasten met dashaar, synthetisch haar, varkenshaar en paardenhaar. Ook hebben we enkele handige scheerkwasten voor op reis.

Welke scheerkwast is het beste

Welke scheerkwast je het beste kunt kiezen hangt af van je huidtype en gewenste scheerervaring. Heb je een gevoelige huid of wil je een ultiem zacht gevoel, kies dan voor een dashaar scheerkwast of een synthetische scheerkwast. De varkenshaar scheerkwast biedt aanvankelijk flink wat tegendruk, maar ontwikkelt gaandeweg bles waardoor hij zachter wordt. Meer over de diverse haarsoorten lees je in onze FAQ.

Scheerkwast synthetisch

Kies uit verschillende scheerkwasten met synthetische haren. Deze scheerkwasten worden gemaakt van hoogwaardige synthetische vezels, gelijkwaardig aan natuurlijke graudasharen. Synthetische scheerkwasten zijn voelbaar zacht en hebben een extreem lange scheerduur. Kies uit diverse modern en klassiek vormgegeven scheerkwasten.

Scheerkwast dashaar

Wij hebben diverse scheerkwasten met dashaar. Deze verantwoord gewonnen haarsoort wordt geprezen voor zijn zachtheid en zijn vermogen om water vast te houden, wat resulteert in een heerlijk comfortabele scheerbeurt. Kies uit verschillende haarsoorten zoals graudas, fijndas, super badger, silvertip, en dual-band; verpakt in een klassiek of modern, strak of tijdloos design.

Scheerkwast varkenshaar

Maak kennis met de varkenshaar scheerkwasten binnen ons assortiment. Varkenshaar scheerkwasten zorgen voor een robuuste scheerervaring dankzij de dikkere, sterkere en vrij harde haren. In de loop van de tijd zullen gespleten haarpunten (‘bles’) ontstaan, die zorgen voor extra comfort. Er is keuze uit diverse handvatten voor zowel de klassieke als de moderne man.

Scheerkwast paardenhaar

Bekijk de diverse paardenhaar scheerkwasten binnen ons assortiment, samengesteld uit ± 35% manen en ± 65% staartharen. Scheerkwasten met paardenhaar bieden een stevige backbone met zachte en gladde uiteindes. Dat is alles in diverse aantrekkelijke designs.

Scheerkwast travel

Dankzij hun handzame formaat en het vermogen om snel op te drogen zijn deze kleine travel scheerkwasten jouw ideale reisgezel voor wanneer tijd én inpakruimte beperkt zijn. Zo creëer je ook op vakantie of op reis een rijk en romig scheerschuim. Neem ook eens een kijkje bij onze travel verzorgingsproducten voor een bijpassende scheerzeep.

Scheerkwast met houder

De beste manier om een scheerkwast op te bergen is om deze met de haren naar beneden op te hangen. Zo kan de scheerkwast het beste opdrogen en voorkom je schimmelvorming en uitvallende haren. Daarmee verleng je de levensduur van de scheerkwast. In een scheerkwasthouder kun je je scheerkwast opbergen.

Scheerkwast voor gevoelige huid

Wanneer je een gevoelige huid hebt adviseren we het gebruik van een dashaar scheerkwast of een synthetische scheerkwast. De dashaar scheerkwast is voorzien van de zachtste natuurlijke haren. Mensen met een gevoelige huid zullen deze scheerkwasten als zeer prettig ervaren.

Scheerkwast met kom

In een scheerkom (ook wel scheermok of zeepbakje genoemd) maak je snel een rijk en romig scheerschuim aan met je scheerkwast. Bij Scheersalon vind je diverse scheersets, of neem een kijkje bij ons assortiment scheerkommen.

Scheerkwast en zeep

Gebruik een scheerkwast om een rijk en romig scheerschuim te creëren. Dit doe je door een beetje scheerzeep met lauwwarm water te mengen met je scheerkwast. Het perfecte scheerschuim zorgt voor een prettige scheerbeurt met een ultra-zacht eindresultaat.

  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.