Scheermes

Scheermes

"Ruim aanbod aan open scheermessen en safety razors"

Op zoek naar een Safety Razor met vlindersluiting? Of toch een authentiek open scheermes voor het ultieme scheerervaring? Scheersalon heeft een ruim assortiment kwaliteits scheermessen.

Bekijk hieronder ons assortiment Scheermessen.


Scheermes kopen? Scheermessen vind je op Scheersalon.nl

Scheersalon heeft vele scheermessen in het assortiment. Denk aan het duitse merk Mühle of de engelse Gentlemen's Tonic en St James of London. Misschien liever het italiaanse Il Ceppo? Alle messen zijn van hoge kwaliteit en zullen zeker aan uw verwachting voldoen. Scheersalon heeft ook een ruim assortiment scheermesjes die te gebruiken zijn bij onze scheermessen.

Modern Scheermes

Zoekt u een modern scheermes, te gebruiken met uw Mach3- of Fusion scheermesjes? Ook hierin biedt Scheersalon een ruime keuze. Kijk ook eens naar de Bolin Webb of Kasho Kai design scheermessen. Deze messen vormen een mooie combinatie met een scheerkwast of met een scheerset.

Safety Razor

Vele klanten zijn erg te spreken over de kwaliteits safety razors in ons assortiment. Zoekt u een safety razor met open kam of gesloten kam? Schroefsluiting of vlindersluiting? De merken Merkur, Feather, ParkerGiesen & Forsthoff (Timor)Mühle, Edwin Jagger en St. James of London hebben voor ieder wat wils.
Wilt u meer informatie over de safety razor? Deze kunt u vinden op onze Safety Razor informatiepagina.

Open Scheermessen

Een andere mogelijkheid is om op de authentieke wijze te gaan scheren, met het klassieke open scheermes. Deze authentieke open scheermessen geven met enige oefening, het ultieme scheercomfort. Een variant op dit authentieke scheermes is het moderne open scheermes met vervang mesjes. Deze messen hoeft u niet aan te zetten op scheerriem of spanriem maar na enkele scheerbeurten kunt u het mesje vervangen. Scheersalon heeft een uitgebreide collectie van onder andere Dovo, Böker, Wacker en Ralf Aust.
Heeft u moeite met het kiezen van een open scheermes? Bekijk dan onze informatiepagina over het open scheermes. Ook voor het onderhoud van uw open scheermes helpen we u verder!

Shavette of Barbermes

Een Shavette of Barbermes is vooral geschikt voor diegene die strakke contouren willen aanzetten, zoals bakkebaarden, sikjes of nekharen willen wegscheren. Heeft u een lichte tot middelzware baardgroei? Dan is de Shavette ook geschikt als scheermes om de totale baard te scheren. Deze scheermessen worden gebruikt in combinatie met een single edge blade scheermesje. Onze collectie bestaat uit de barbermessen van Parker en de shavette van Dovo
Als u meer informatie zoekt over de shavette of barbermes dan kunt u terecht op onze informatiepagina over de Shavette.

  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.