Cartridge Single edge Blades

Cartridge single edge blades

"Verwisselbare scheermesjes voor Shavette of barbermes"

Cartridge single edge blades zijn scheermesjes geschikt voor Feather Razors en Kasho Kai open scheermessen. Deze worden geleverd in een dispenser met 15 of 20 stuks waarmee e eenvoudig te verwisselen zijn. Cartridge single edge blades zijn hygiënisch en veilig in gebruik, en daarnaast verkrijgbaar voor verschillende huidtypes, dus ook de jouwe. Deze dispensers kunnen ook gebruikt worden om gebruikte mesjes veilig op te bergen.

Koop hier je cartridge single edge blades


Duurzame verwisselbare scheermesjes voor je scheermes

Scheermesjes zijn double edge blades of single edge blades voor gebruik in de safety razor. Onze scheermesjes worden verpakt in paraffinepapier in een doosje of blister van 5 of 10 stuks en zijn ook in voordeelverpakkingen verkrijgbaar. De scheermesjes verschillen in karakter, van comfortabel vergevingsgezind tot extreem scherp.

Wat zijn double edge blades

Double edge blades zijn verwisselbare tweezijdige scheermesjes voor de safety razor. De scheermesjes zijn erg scherp en zijn daarom verpakt in paraffinepapier om ze gemakkelijk en veilig te kunnen verwisselen. Double edge blades kunnen doorgebroken worden om als single edge blade gebruikt te worden in de Shavette of barbermessen. Bekijk onze double edge blades pagina voor meer informatie over de verschillende double edge blades.

Single edge blades

Verwisselbare enkelvoudige scheermesjes of single edge blades die gebruikt kunnen worden voor de Shavette of barbermessen. Wij bieden diverse soorten scheermesjes aan, individueel verpakt in beschermend paraffinepapier in verpakkingen van 100 stuks.

Cartridge single edge blades

Cartridge single edge blades zijn scheermesjes geschikt voor Feather Razors en Kasho Kai open scheermessen. Deze worden geleverd in een dispenser met 15 of 20 stuks waarmee e eenvoudig te verwisselen zijn. Cartridge single edge blades zijn hygiënisch en veilig in gebruik, en daarnaast verkrijgbaar voor verschillende huidtypes, dus ook de jouwe. Deze dispensers kunnen ook gebruikt worden om gebruikte mesjes veilig op te bergen.

Double edge long blades

Double edge long blades zijn verwisselbare scheermesjes die geschikt zijn voor Dovo shavettes (ook wel barbermessen genoemd). Breek de mesjes doormidden voor gebruik en plaats ze vervolgens in je scheermes. Omdat double edge long blades extra lang zijn kunnen ze niet gebruikt worden in reguliere safety razors.

Moustache razor blade

Moustache razors zijn gespecialiseerde scheermesjes die exclusief te gebruiken zijn in de snor- en baard scheermesjes van Merkur. Een moustache razor is een wigvorming scheermes dat precisie geeft in moeilijk te scheren gebieden zoals snorren en bakkebaarden, maar ook je wenkbrauwen zijn in een handomdraai bij te werken. Moustache razors zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig Super Platinum gecoat roestvrijstaal.

Double edge blade verwisselen

Draai de scheerkop open (of los, afhankelijk van je safety razor systeem). Open het paraffinepapier van het scheermesje en pak het double edge blade eruit bij de korte uiteindes, plaats het in de scheerkop en draai de kop vervolgens weer dicht. Je kunt nu scheren! In dit filmpje legt barbier Jeroen je het nog beter uit.

Double edge blade vs cartridge

Double edge blades zijn verwisselbare scheermesjes net zoals de scheermesjes van cartridge-systemen die je vaak in supermarkten en drogisterijen tegenkomt. Double edge blades scheren nauwkeuriger, zorgen dat je minder vaak hoeft te scheren, en hebben minder kans op geïrriteerde huid na het scheren. Double edge blades zijn er in veel variaties, dus ook voor jouw huid.

Hoe Focus scheermesjes vervangen

Zo verwissel je je Focus scheermesjes! Breek een double edge blade in het paraffinepapier doormidden. Scheur het papier door om het deel dat je niet gebruikt te kunnen bewaren. Open het scheermes en schuif beide lemmetdelen uit elkaar. Plaats het verwisselbare mesje met de rugzijde naar de nokjes in het scheermes. Draai de lemmetdelen weer in elkaar en je kunt aan de slag! In deze video legt Jeroen dit ook uit.

Hoe gooi ik gebruikte mesjes weg

Wanneer je je double-edge blade aan beide zijdes gebruikt hebt en hij niet meer scheert zoals voorheen is het tijd voor een nieuw mesje, maar wat doe je met je gebruikte mesje? Je kunt hem moeilijk in de vuilnisbak gooien: het mesje kan eenvoudig de zak openrijten, of erger nog, je kunt je er lelijk aan bezeren – ook botte scheermesjes zijn nog steeds messen. Gelukkig is daar een handige oplossing voor: bewaarcontainers! Gebruikte blades verpakt in een kunststof dispenser kunnen ook opgeslagen worden in een speciaal compartiment van die dispenser.

Welk double edge blade voor mij

Er zijn diverse scheermesjes die verschillen in comfort, vergevingsgezindheid en effectiviteit. Je kunt op onze website in het aanbod filteren in de beschikbare mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld filteren op jouw type baardgroei, jouw huidtype, en het scheermes dat je gebruikt. Voor beginnende safety razor gebruikers adviseer ik doorgaans de vergevingsgezinde Derby double edge blades. Je zou ook kunnen kiezen voor een gemengd six-pack double edge blades. Deze milde blade-mix maakt het mogelijk verschillende double-edge blades met vergevingsgezinde karakters te leren kennen. Ook hebben we binnen het brede Scheersalon-assortiment ook een meer scherpe mix.

  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.