Double edge long blades

Double edge long blades

"Extra lange verwisselbare scheermesjes voor Dovo shavettes"

Double edge long blades zijn verwisselbare scheermesjes die geschikt zijn voor Dovo shavettes (ook wel barbermessen genoemd). Breek de mesjes doormidden voor gebruik en plaats ze vervolgens in je scheermes. Omdat double edge long blades extra lang zijn kunnen ze niet gebruikt worden in reguliere safety razors.

Bestel nu jouw double edge long blades!


Scheermesjes van Scheersalon:

Double edge blades

De double edge blades van scheersalon.nl voor uw Safety Razor zijn van de beste kwaliteit. De blades zijn afzonderlijk in paraffinepapier verpakt in een doosje of blister van 5 of 10 stuks. Ook biedt Scheersalon een voordelig 6-pack scheermesjes aan. In ons assortiment hebben wij alleen de merken scheermesjes die de beste kwaliteit garanderen zoals Derby, Astra, Feather, Timor, Mühle, Bolzano, Personna en Lord double edge scheermesjes.
De scheermesjes variëren van comfotabel vergevingsgezind tot extreem scherp agressief. Varieer met de double edge blades van verschillende merken en test welke variant qua scheerkarakter het best bij je huid en baardgroei past. Stel zelf de combinatie samen die het best bij je past.
Voor informatie over welke Double edge scheermesjes bij je scheermes passen kun je terecht op de Double Edge Blades informatiepagina.

Single edge blades

Naast double edge blades, hebben wij ook single edge blades in ons assortiment. Deze zijn speciaal geschikt voor een barbermes of bijvoorbeeld de Dovo Shavette. De single edge blades bieden wij aan van de merken: Derby, Lord en Perma.

Scheermesjes voor het moderne open scheermes

Voor het moderne open scheermes van Feather of Kasho Kai hebben wij speciale blades. Deze scheermesjes passen in al de Feather en Kasho Kai open scheermessen. Van Feather heeft Scheersalon de volgende navulmesjes in het assortiment: de Feather Professional - PB20 scheermesjes, de Feather Professional Super – PS20 scheermesjes, de Feather Light blades – PL20 scheermesjes en de Feather Progard – PG15 scheermesjes. Het assortiment van Kasho Kai bestaat uit de Kasho Kai Captain Blades en de Kasho Kai Protouch Blades.

  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.