Scheerset

Scheersets

"Luxe Scheersets voor de complete authentieke scheerbeleving"

In veel gevallen zijn onze Scheersets voorzien van een scheermes, scheerkwast en een bijbehorende houder. Onze Luxe Scheersets zijn speciaal voor mannen die op zoek zijn naar de authentieke scheerbeleving.

Bekijk hieronder ons assortiment Scheersets.


Een groot assortiment scheersets

Scheersalon verkoopt kwaliteits scheersets van verschillende merken. Onder andere Mühle, Gentlemen's Tonic, St James of London en het italiaanse Mondial.

Mooie complete scheersets met topkwaliteit scheerkwast, scheermes en bijbehorende houder. De scheerkwasten zijn van dassenhaar of synthetisch fibrehaar. De Scheermessen zijn te vinden in Safety Razor of als modern scheermes geschikt voor de Mach3 of Fusion mesjes. De sets zijn in een stijlvol klassiek ontwerp of hebben juist een modern en ergonomisch design. Voor het ultieme scheren en een perfect glad scheerresultaat.  Voor diegene die een van scheren een luxe ervaring willen maken hebben wij de oplossing. Een perfect cadeau voor hemDe scheersets zijn er in een 3-delige of 4-delige uitvoering.

  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.