Scheerset

Scheersets

"Luxe scheersets voor een complete en authentieke scheerbeleving"

Een complete luxe scheerset die vaak bestaat uit een scheermes, scheerkwast en bijbehorende houder. Voor de man die op zoek is naar de complete authentieke scheerervaring! Scheersets zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen met bijvoorbeeld een safety razor. Gillette Mach-3, Gillette Fusion, open scheermes, of in een travel-uitvoering. Bekijk scheersets van diverse topmerken zoals Mondial, Edwin Jagger, Dovo en Mühle.

Bekijk hier ons assortiment scheersets.


Luxe scheersets voor een complete en authentieke scheerbeleving

Een complete luxe scheerset die vaak bestaat uit een scheermes, scheerkwast en bijbehorende houder. Voor de man die op zoek is naar de complete authentieke scheerervaring! Scheersets zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen met bijvoorbeeld een safety razor. Gillette Mach-3, Gillette Fusion, open scheermes, of in een travel-uitvoering. Bekijk scheersets van diverse topmerken zoals Mondial, Edwin Jagger, Dovo en Mühle.

Scheerset safety razor

Beleef het authentieke natscheren met deze scheersets. Complete luxe scheersets bestaande uit een safety razor, scheerkwast en bijpassende houder om je spullen overzichtelijk en hygiënisch op te bergen. Een scheerset safety razor is een ware aanwinst voor iedere badkamer en een complete springplank naar een authentieke scheerbeleving. Bekijk hier onder ons assortiment, bestaande uit scheersets van onder andere Edwin Jagger, Mondial en Dovo.

Scheerset Gillette Mach-3

Diverse complete scheersets, voorzien van een Gillette Mach-3 scheermes, scheerkwast en een houder voor beiden. Bij Scheersalon vindt je sets vervaardigd uit diverse materialen, verkrijgbaar in verschillende kleuren, en met een scheerkwast van bijvoorbeeld dashaar of fiberhaar. Ons assortiment bevat Gillette Mach-3 scheersets van onder andere Marram Co, Edwin Jagger en Mondial.

Scheerset Gillette Fusion

Volledige scheersets, uitgerust met een Gillette Fusion scheermes, dashaar scheerkwast en bijpassende houder. Een Gillette Fusion scheerset is een goed startpunt voor een beginnende scheerder. Dankzij deze sets kun je direct aan de slag. Bekijk hier onze scheersets van merken zoals Edwin Jagger, Mondial en Marram Co.

Scheerset open scheermes

Beleef nu een scheerbeurt met een klassiek open scheermes! Dovo heeft enkele hoogwaardige scheersets samengesteld die dienen als een startpunt voor iedereen die graag wil beginnen met scheren met het klassieke open scheermes. Deze scheersets bevatten een Dovo open scheermes, een Herold scheerriem, een afstrijkbakje, en gele scheerriem-past. Met deze scheerset kickstart je jouw authentieke scheerbeleving én houd je jouw scheermes scherp en in topconditie.

Scheersets op reis

Geniet ook op reis van een authentieke scheerbeurt met onze travel scheersets. Een complete luxe scheerset bestaande uit een scheermes, scheerkwast en bijbehorende houder, verpakt in een luxe etui. Handig voor op reis of onderweg, maar ook voor thuis. Onze luxe scheersets zijn speciaal voor mannen die op zoek zijn naar de authentieke scheerbeleving. Leuk om te kopen, maar bijzonder geschikt als cadeau voor de man.

Scheermes met houder

Een scheerset bestaat vaak uit een scheermes met houder, vaak ook een scheerkwast. Een houder zorgt ervoor dat je scheerspullen netjes opgeruimd zijn. Ook verlengt een houder de levensduur van de scheerkwast, doordat hij zo beter opdroogt en de kans op schimmel in de taille verkleind wordt.

Scheerset kopen

Bij Scheersalon vind je een ruim aanbod aan luxe scheersets met diverse scheermessen zoals safety razor, open scheermes, Gillette Mach-3 en Gillette Fusion. Ook zijn er scheersets in een luxe toilettas voor op reis.

Eerste scheerset

Een scheerset is het ideale beginpunt om te beginnen met het authentieke scheren. Of je nu net begint met scheren of dat je al ervaring hebt met een scheerapparaat of een cartridge-systeem, je vindt bij Scheersalon een divers aanbod aan scheersets met onder andere safety razors, open scheermessen, maar ook diverse Gillette scheersystemen.

  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.