Gezichtsverzorging

Gezichtsverzorging voor mannen

“Kom goed voor de dag met reinigingsproducten voor je gezicht”

Met een schoon en verzorgd gezicht kan niemand je wat maken! Met ons assortiment gezichtsverzorgingsproducten kun jij jouw gezicht verzorgen en optimaal onderhouden. Gebruik producten voor het gezicht, ook voor de gevoelige huid, van diverse internationale topmerken zoals Mondial, Gentlemen’s Tonic, Scottish Fine Soaps, Taylor of Old Bond Street en Osma Tradition.

Bekijk hieronder ons assortiment gezichtsverzorging voor mannen.


Gezichtsverzorging

Waarom is gezichtsverzorging belangrijk?

Gezichtsproducten zorgen niet alleen voor een gezonde look. Ze rekenen ook af met oneffenheden, hydrateren de huid, en voorkomen dat poriën verstopt raken. Producten voor het gezicht verminderen de uitbraak van acne en puistjes.

Gezichtsverzorging voor gevoelige huid

Wanneer je een gevoelige huid hebt dien je rekening te houden met de producten die je gebruikt. Kies bijvoorbeeld niet voor reinigingsproducten met alcohol. Kies eerder voor ongeparfumeerde, hypoallergene gezichtsproducten zonder parabenen.

Welke gezichtsverzorging past bij mij?

Het antwoord op deze vraag is afhankelijk van jouw huidtype: normaal, droog, gevoelig, vet, of een combinatie daarvan. Voor meer informatie over de verzorgingsproducten die aansluiten bij jouw huidtype, lees meer op onze pagina over de huid.

Tips voor gezichtsverzorging

Neem de tijd wanneer je je gezicht gaat verzorgen, net zoals je dat met je scheerbeurt doet. Houd rekening met je huidtype en kies verzorging die daarop afgestemd is. Gebruik niet te veel en ook niet te weinig. Kies als het kan voor vaste momenten om je gezicht te reinigen.

Natuurlijke gezichtsverzorging

Natuurlijke reinigingsproducten bevatten geen kunstmatige toevoegingen zoals allergenen en parabenen. Daardoor zijn ze geschikt voor elk type huid zonder de kans dat je last krijgt van irritaties.

  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.