Pre Shave

Pre-shave

"Ervaar extra scheercomfort en voorkom een geïrriteerde huid"

Een pre-shave product breng je voor het inzepen masserend op een vochtige huid aan. De werking van pre-shave kun je versterken door een handwarme doek voor het inzepen op de geprepareerde huid te leggen. Scheersalon heeft een brede collectie pre-shave oliën, pre-shave crèmes en pre-shave lotions voor elk type baard en huid - van merken zoals St James of London, Proraso, Taylor en Parker.

Bekijk hieronder ons assortiment pre-shaves.


Pre Shave

Last van een gevoelige of geïrriteerde huid na het scheren of wil je extra comfort en ontspanning tijdens het scheren?
Het voorbereiden van je huid en baardharen met een pre shave product is de ultieme manier om een comfortabel gladde scheerbeurt met een minimale irritatie te garanderen. Met het gebruik van een pre shave product breng je een bescherming aan tegen de scherpte van het scheermes en laat je het mes met minder weerstand over de huid glijden. De haren zullen merkbaar zachter zijn en in veel gevallen meer rechtstandig uit de huid komen met als resultaat een comfortabele ‘close shave’. Zeker voor mensen met een extra zware baardgroei of gevoelige huid is het aan te raden een pre shave te gebruiken.
Voor mensen met een gevoelige huid of moeite hebben scheren raden wij onze Perfect Scheren en Gezichtsverzorging informatiepagina's aan.

Pre shave op oliebasis

Bijzonder geschikt voor een normaal tot droge huid.

Pre shave op waterbasis

Geschikt voor een normaal tot vette huid

Pre shave op alcoholbasis

Geschikt voor een vette huid

Onze collectie bevat vele merken en variaties pre shave producten die het verschil kunnen maken voor iedere baard en huid. Elke scheerbeurt weer!
Vindt u het lastig om het juiste product uit ons brede assortiment te kiezen? Wij zijn bereikbaar voor extra informatie.

  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.