Mondial 1908 scheerkwast, 100% handmade in Italy

Maak jouw verwencadeau compleet met een prachtige Mondial scheerkwast. Dit is volgens ons het ideale valentijnscadeau voor hem. Een scheerzeep die wordt opgebracht met een scheerkwast, is namelijk het meest verzachtend en zorgt dat de baardharen het gemakkelijkst worden afgesneden. Dit geeft een prettigere scheerervaring. Met een scheerkwast verwen je jouw man dus in feite elke dag!

De nieuwe Mondial Regent, Weston en Burton scheerkwasten zijn ambachtelijk vervaardigd in de Italiaanse stad Florence. De scheerkwast heeft een prettig gewicht en ligt perfect in de hand. Het handvat is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit edelkunsthars in tijdloos zwart, authentiek hoornbruin, of gedurfd in schildpad-look.

Deze scheerkwasten zijnniet alleen verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar je hebt ook de keuze uit zuiver fijndashaar of fibre haar. Scheerkwasten van fijndashaar hebben het vermogen om veel water vast te houden en creëren gemakkelijk een dikke schuimlaag voor een comfortabele scheerbeleving. Fibervezels zijn voelbaar zacht, hebben een extreem lange levensduur en drogen sneller dan natuurlijk haar. Bij het juiste onderhoud gaat je scheerkwast dan al gauw tien jaar mee.