10-03-2017

1489151743_clubman-Pinaud

Clubman Pinaud haarlotions

De klassieke haarlotions van Clubman Pinaud stimuleren de hoofdhuid, voorkomen roos en zorgen voor een optimale haargroei en een frisse hoofdhuid. Je brengt de haarlotion aan nadat je met shampoo je haar gewassen hebt. Een paar druppels in handdoek-droog haar en vervolgens licht inmasseren op de hoofdhuid. Het beste is om dit dagelijks te doen, voor een optimaal effect. Je zult merken dat je hoofdhuid frisser en schilfervrij is, en dat je haren gezond glanzen.

Maar ook voor diegene die niet gezegend zijn met een bos haar; Heb je dunner wordend haar of ben je kaal, gebruik dan dagelijks een haarlotion om de conditie van je hoofdhuid optimaal te houden. Je hoofdhuid voelt schoon en fris aan en doordat je de lotion masserend opbrengt, stimuleer je tevens de doorbloeding van de hoofdhuid.

Het Franse parfumerie-huis Pinaud is al sinds 1810 een gevestigde naam met wereldwijd aanzien. Zo’n dertig jaar geleden werd het overgenomen door American International Industries, waarnaar het verder door het leven ging onder de naam Clubman Pinaud. Tradities en trends worden gecombineerd tot een unieke formule die Clubman Pinaud al jaren een van de meest vooraanstaande merken op de markt maakt.

 • Eau de Quinine Hair Tonic
  Stimuleert een optimale doorbloeding en zorgt voor een gezonde, optimale haargroei. Deze haarlotion verwijderd op een milde wijze eventuele losse roos schilfers. Wij adviseren een dagelijks hoofmassage voor gezond, wel verzorgd en glanzend haar. Pinaud Eau de Quinine haarlotion heeft de looks van een rode wijn, geurt klassiek, elegant, bitterzoet met een vleug kinine en lavendel. Eau de Quinine Hair Tonic is ontwikkeld voor donkerblond tot zwart haar. Kan ook worden gebruikt als aftershave of Body-splash.

 • Eau de Portugal Hair Tonic 
  Stimuleert op een verfrissende wijze een optimale doorbloeding en zorgt voor een gezonde, optimale haargroei. 
  Deze haartonic stimuleert de hoofdhuid en vermindert roos en haaruitval. Wij adviseren een dagelijks hoofmassage voor gezond, wel verzorgt en glanzend haar. Eau de Portugal Hair Tonic heeft de verfrissende geur van Portugese citroen, mandarijn en sinaasappel is vooral geschikt voor de verzorging en het in model houden van blond en dun haar.

 • Osage Rub
  Voor een verkwikkende barber experience iedere ochtend als aftershave splash direct na het scheren of als haarlotion op het hoofd. De combinatie van menthol en eucalyptus opgelost in alcohol geeft een langdurig heerlijk fris gevoel op de huid.

 Clubman Pinaud biedt haarlotions voor verschillende haarkleuren. Welke past bij jou?

Neem een kijkje in ons assortiment.

Clubman PinaudRECENTE ARTIKELEN


Filter
My-Blades Platinum blog header

Ook de double- en single edge blade industrie denkt actief na over eco-vriendelijke productiemethodes. Waar de ene producent haar theorieën nog moet omzetten naar de praktijk, is een kleine internationale startup de eerste duurzame scheermesjes aanbieder.

Hoe verzorg je een kaal hoofd

De verzorging van je kale hoofdhuid meer omvat dan alleen maar het scheren van je hoofdhaar. Heb jij alle onderdelen voor de verzorging van je kale hoofdhuid in jouw routine opgenomen?