9.4 / 10 uit 3200+ reviews
Gratis verzending vanaf €50 (NL) of €75 (BE)
Voor 16:00 besteld, direct verzonden
Gratis verzending vanaf €50 (NL) of €75 (BE)
Voor 16:00 besteld, direct verzonden

27-07-2022

Verkoelende en verfrissende scheerzeep

Verkoelende en verkwikkende scheerzeep – enkele favorieten voorgesteld

“Vanochtend (dinsdag 19 juli 2022) had de Nijmeegse Vierdaagse moeten beginnen, maar in de stad aan de Waal blijft het stil: het is te heet om te wandelen.”

Dit bericht bereikte mijn oor via de radio en motiveerde me een heerlijk verkoelende scheerzeep te kiezen voor de warme dagen. Het werd een variant met banaan, kokos en verfrissende menthol kristallen – Don José, van Abbate y la Mantia. Wat een heerlijk frisse en verkoelende start van een warme dag!

Natscheren in de zomer

Natscheren kent in elk seizoen zo haar voordelen, ook in de zomer ervaar ik het scheren met een mes als puur genieten. Welke scheerzeep je kiest, is bepalend voor je scheerervaring tijdens de warme zomermaanden. “Welke zeep is voor deze warme periode het meest geschikt – welke zeep gebruik jij zelf?“ Deze vraag ontvangen we in de zomer regelmatig, daarom delen we graag enkele zomerse favorieten met je!



Scheerzeep Traditional Don José – Abatte y la Mantia

Lekker, wat mentholkristallen op zo’n warme dag met je kunnen doen.

Met de 100% biologische Don José scheerzeep van Abbate Y La Mantia creëer je gemakkelijk een ultiem rijk scheerschuim voor een comfortabele scheerbeurt met ultra-glad scheerresultaat. Geniet van een scheerbeurt met de fris fruitige geur van banaan en exotische kokos. Verrassend is de toevoeging van verfrissende mentholkristallen. Deze kristallen nemen enerzijds de overgevoeligheid van de huid weg en anderzijds verstevigen ze de huid. En de kristallen zijn o zo lekker verfrissend!

Bekijk Don José >

Abatte y la Mantia Don Jose


Scheerzeep Traditional Antica Barberia Balsamic

Voor een verkoelende authentieke barber-ervaring

De scheerzeep Traditional Antica Barberia “Balsamic” van Mondial uit Italië is een semi-harde shaving cream op basis van kokosolie (Cocos Nucifera). De geur neemt je mee naar de sferen van de Italiaanse barbier van weleer.

Een rijk verfrissend aroma met een mix van onder meer kokos, menthol en hout omringt je tijdens het scheren. De toevoeging van etherische Cocos Nucifera olie maakt dit product ook bijzonder geschikt voor huid met aanleg voor acné en eczeem. De Antica Barberia “Balsamic” scheerzeep staat garant voor een comfortabele scheerbeurt en een heerlijk verkoelend gevoel na het scheren.

Bekijk Antica Barberia Balsamic >

Antica Barberia Balsamic


Scheercrème Peppermint – Taylor of Old Bond Street

Sophisticated fresh

De pepermunt scheercrème van Taylor of Old Bond Street – de authentieke producent uit Londen anno 1854. Ervaar de heerlijk romige scheercrème op basis van glycerine en kokos- en pepermuntolie. Geniet van de sensationeel verfrissende geur en het verkwikkend karakter van deze Peppermint shaving cream in combinatie met het rijk en romige scheerschuim – het kenmerkende TOBS-scheercomfort.

Bekijk TOBS Peppermint >

Taylor of Old Bond Street (TOBS) Peppermint

Scheerzeep Original – Proraso

Een tijdloze klassieker – o zo verfrissend

Scheerzeep Proraso Original in het groene potje. De scheerzeep bevat eucalyptusolie, menthol en glycerine. Het klassieke aroma van Proraso Original is gebaseerd op het succesvolle huwelijk tussen eucalyptus en munt; een intens frisse ervaring van natuurlijke aroma’s die jouw baard verzacht en de huid verstevigd en beschermd tijdens de scheerbeurt. Gegarandeerd verkwikkend!

Bekijk Proraso Original >

Proraso Original (groen)

Snake Bite scheerzeep – Fine Accoutrements

Voor de meest coole scheerbeurt ooit

De Traditional Snake Bite 21st Century Shaving Soap van Fine Accoutrements New York, USA. De formulering – op basis van een authentieke talgformule verrijkt met hoogwaardige oliën – draagt bij tot een ultiem rijk scheerschuim. Als vanzelf creëer je in no-time een ruime schuimmassa, die jouw huid beschermt, de haren verzacht en roodheid en irritatie helpt voorkomen. Geniet van een comfortabele scheerbeurt met ultra-glad scheerresultaat en een optimaal verzorgde en gehydrateerde huid.

De Snake Bite bevat geen parfum of geurstoffen enkel menthol – maar in een mega concentratie! Verwacht dan ook een explosieve verfrissing tijdens en na de scheerbeurt.

Bekijk Fine Accoutrement Snake Bite >

Fine Accoutrements Snake Bite

Start een warme zomerse dag verfrissend!

Ben je na een zwoele en plakkerige zomernacht toe aan een frisse start van de dag? Wil je je tijdens en na een scheerbeurt voelen alsof je net een heerlijk verfrissende duik hebt genomen? Probeer dan eens een van onze bovenstaande favorieten. Zo start jij jouw dag heerlijk fris en verkwikkend. Dus laat die zon maar komen!

Heb je nog vragen of zoek je advies van een expert? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag!

RECENTE ARTIKELEN


Filter