9.4 / 10 uit 3200+ reviews
Gratis verzending vanaf €50 (NL) of €75 (BE)
Voor 16:00 besteld, direct verzonden
Gratis verzending vanaf €50 (NL) of €75 (BE)

12-04-2018

1523517650_marvis-tandpasta-web

Werk aan je glimlach

Met Marvis wordt tandenpoetsen een belevenis

Tandenpoetsen is zoiets dat je bijna op de automatische piloot doet. Denk jij er ooit bij na wat voor tandpasta jij op je borstel doet? In die zin is het net zoals met bijvoorbeeld koffie of brood; kant-en-klaar is prima, totdat je het verschil proeft van iets dat echt ambachtelijk geproduceerd is. En zo is het ook met tandpasta. Want ook het gebit hoort bij mannenverzorging.

Tandpasta uitblinkers

Dat Scheersalon meer is dan alleen scheerspullen had je misschien al gezien in ons assortiment, of in blogs zoals deze over haarverzorging. Wij streven naar optimale verzorging voor iedere man, op scheervlak maar ook in de ruimere zin van het woord. Dus geen half werk; alleen producten waar wij achter staan. De tandpasta van Marvis is daar een goed voorbeeld van.

Al 50 jaar produceert Marvis in Florence op ambachtelijke wijze tandpasta’s en mondwaters, ook nu nog steeds volgens traditionele methodes en kwaliteitsstandaarden. Marvis blinkt uit in mondverzorging door traditie te overstijgen met hedendaagse originaliteit. In de jaren ’70, waar roken de gewoonste zaak van de wereld was, was het de verfrissende en verhelderende werking van deze tandpasta’s die Marvis wereldfaam bezorgde.

We stellen jullie graag aan elkaar voor. Tandenpoetsen zal nooit meer vanzelfsprekend zijn, en tegelijk heeft het nog nooit zo vanzelfsprekend gevoeld.

De klassiekers

Marvis Classic Strong Mint is een van de klassiekers in de line-up van Marvis. Proef de levendige smaak van pepermunt. Onmiskenbaar fris!
85 ml 25 ml 10 ml

Marvis Classic Whitening Mint is die andere klassieker, die whitening combineert met de frisheid van een poolwind. Hij zal je glimlach goed doen.
85 ml 25 ml 10 ml

Marvis Aquatic Mint is als een fris zeebriesje. Een pure sensatie van verfrissend mint, delicaat en verkoelend. En dat in een tube!
85 ml 25 ml

Marvis Mondwater is er tot slot om de poetservaring te completeren. Een fris gevoel en een frisse adem, op welk moment van de dag dan ook. Even spoelen en klaar.
120 ml 30 ml

Marvis Mondwater

Vernieuwend en uitdagend

Marvis zou Marvis niet zijn als het niet de bekende smaken zou combineren met het onalledaagse. De volgende tandpasta-varianten zijn nog steeds verfrissend in effect, maar hebben een smaak waarvan je niet voor mogelijk zou houden dat die zo vanzelfsprekend zou passen bij een tandpasta.

Marvis Jasmin Mint stort je in het diepe met de spannende en ongewone smaak van jasmijn. De bloem-noten prikkelen samen met de mint jouw zintuigen.
75 ml – 25 ml

Marvis Ginger Mint weet precies de balans te vinden tussen het explosieve en verleidelijke karakter van gember. Het contrast tussen de exotische gember en de frisse mint zal je versteld doen staan.
75 ml - 25 ml

Marvis Amarelli Licorice is sensueel en bitterzoet; de herkenbare smaak van amarelli laurierdrop. Een onmiskenbaar Hollandse smaakinval van dit Italiaanse product.
75 ml 25 ml 10 ml

Marvis Cinnamon Mint maakt gebruik van het oosterse karakter van kaneel, die gemaakt lijkt om met mint gecombineerd te worden. Een pittig en fris smaakhuwelijk!
75 ml25 ml 10 ml

Marvis tandpasta

Het neusje van de zalm

Voor de fijnproevers die bij bovenstaande uitheemse smaakcombinaties nog steeds geen spier vertrekken heeft Marvis ook een reeds limited edition tandpasta’s die jou zéker zullen doen watertanden.

Marvis Karakum prikkelt je fantasie door je mee te nemen langs de uitersten van Azië, van de Zwarte Zee tot de Verboden Stad van China. De drie-eenheid van pepermunt, zoete sinaasappel en aromatisch kardemom laat je wegdromen.
75 ml

Marvis Rambas neemt je mee naar tropische eilanden en heeft de exotische vakantiesfeer gevangen in een smaakcombinatie van rijpe perzik, zoete ananas en een vleugje mango. Een rijk aroma van munt zorgt voor een blijvende smaaksensatie.
75 ml

Marvis Royal is geïnspireerd door de Oriënt Express, een illustere treinreis van Europese hoofdsteden tot de meest exotische Oosterse markten. Wat je proeft is deze reis, in smaken vertaald: Italiaanse citroenolie en mandarijnsmaak, verrijkt met roosextract, nootmuskaat en een vleugje munt.
75 ml

Marvis Limited Edition

Waar kies jij voor?

Zeven bijzondere smaken, variërend van vertrouwd tot uitdagend. Marvis weet met diverse bijzondere combinaties te verrassen, maar ook om de smaken die je al kent toch op een andere manier te presenteren. Het past Marvis dat ze iets simpels als tandenpoetsen nieuw leven inblazen. Elke smaak is verkrijgbaar in 75 ml of 25 ml, waarbij van enkele varianten ook in een reisvariant van 10 ml te verkrijgen zijn. Waar kies jij voor? Bekijk onze weekaanbieding en je maakt die keuze bovendien extra voordelig.

RECENTE ARTIKELEN


Filter