Edwin Jagger

"The World's finest hand made shaving accessories by Sheffield's Master Craftsmen" 

Het was in het jaar 1988 dat de zilversmid Neil Jagger samen met een groep vakbekwame ambachtslieden uit Sheffield begon met het ontwerpen en vervaardigen van diverse hoogwaardige scheerproducten onder de naam van zijn grootvader: Edwin Jagger. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider op het gebied van scheermessen, scheerkwasten, scheerzepen en men’s groomingproducten.

Edwin Jagger’s ambachtelijk geproduceerde scheerartikelen worden volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden geproduceerd, vaak ook in opdracht van toonaangevende merken. De ervaring en het vakmanschap worden binnen het bedrijf aan de jonge medewerkers doorgegeven. Een team van vakbekwame zilversmeden en fijn-metaalbewerkers werken met zorgvuldig geselecteerde materialen aan scheerproducten die garant staan voor lang scheerplezier.

De combinatie van duurzaamheid, vakmanschap en hoogwaardig design staat aan de basis van een reeks hoogwaardige scheermessen, scheerkwasten en complete scheersets. Maar ook scheerzepen en verzorgingsproducten worden met de visie van deze ondernemer geproduceerd. Alle verzorgingsproducten zijn parabeenvrij en 100% natuurlijk!

Edwin Jagger is een voorbeeld van de traditionele Engelse stijl, gecombineerd met ultramodern design, de allernieuwste productietechnieken en het erfgoed van het lang gevestigde Sheffield-vakmanschap. Edwin Jagger zet al sinds 1988 de standaard voor de scherende man en zijn baard- en huidverzorging.


Bekijk hier ons volledig assortiment Edwin Jagger producten.
Merknaam:
Edwin Jagger
Land:Engeland
Stad:Sheffield
Sinds:1988
Producten:Verzorgingsproducten, scheerartikelen