Acqua di Parma informatie

ACQUA DI PARMA

De stijl van Italiaanse signori

Het is 1916 wanneer de Italiaanse baron Carlo Magnani de wereld rondreist. Hij brengt bezoeken aan de epicentra van cultuur van toen: Parijs, Londen, New York. Het is daar dat zijn inspiratie is geboren voor geuren die voorbestemd zijn voor de eeuwigheid.

Acqua di Parma 

In de jaren ’50 betovert raakte Hollywood betoverd door de stijl van Italiaanse signori – fris en modern. Veel Amerikaanse sterren wilden proeven van het Italiaanse dolce vita en maakten meer dan eens de oversteek naar Europa om dit land te bezoeken dat tot hun verbeelding sprak. Er ontstond liefde en bewondering voor de Italiaanse stijl die zij zagen in verzorgingsproducten en barbershops. 

Carlo Magnani rook zijn kans en creëerde een tijdloos aroma dat niet alleen Amerikaanse harten veroverde, maar als een schokgolf de hele wereld veroverde en betoverde. Met Acqua di Parma deed hij meer dan aantrekkelijke geurtjes produceren; hij stelde mannen in staat om zich onder te dompelen in de Italiaanse levensstijl, om zich als een echte signore te voelen. 

Acqua di Parma werkt uitsluitend met traditionele vakmannen die gebruik maken van de beste middelen en ingrediënten. Daarnaast zul je hier en daar een moderne touch tegenkomen: in materiaalkeuze, vervaardiging, of handgemaakte details. Het merk steekt haar drang om in beweging te blijven niet onder stoelen of banken, maar dat gebeurt altijd met het oog op hun authentieke DNA – op naar de toekomst, maar wel met stijl. Italiaanse stijl. Er zijn immers tradities, geschiedenis en waarden die nooit verloren mogen gaan – eenvoud, oprechtheid, en royaliteit. Al dat en meer vind je in ieder product van Acqua di Parma.  

Bekijk hier ons volledig assortiment Acqua di Parma producten.

Acca Kappa Logo

Merknaam: Acqua di Parma
Land: Italië
Stad: Parma
Sinds: 1916
Producten: Scheer- en verzorgingsproducten

 

 

 

acqua di parma

  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.