Mondial Informatie

Mondial Shaving Scheerproducten

De inhoud van dit artikel:

Mondial, Italiaanse klasse

Mondial is in 1908 ontstaan in het Italiaanse Florence, uit een grote passie voor het scheren. Terug in die tijd was het scheren een ritueel waarbij de verschillen in het klasse niveau onder de bevolking nog duidelijk tot uiting kwam. De hogere klasse omgaven zich graag met de fijnste en mooiste materialen op de markt, de Mondial scheerproducten voldeden daar graag aan. Het hoge kwaliteitsniveau van de Mondial scheerproducten wordt gegarandeerd door een selectie van de beste grondstoffen samen met een jarenlange ambachtelijke traditie waarbij moderne technologie toegepast wordt waar deze het kwaliteitsniveau verhoogd. Passie blijft de drijfveer achter dit bedrijf. Tijdens de jaren zeventig en tachtig werd Mondial de officiële leverancier voor het Italiaanse leger. Duizenden jongeren ontdekten de product kwaliteit van dit Toscaanse bedrijf gevestigd in Florence.

Mondial begon met de productie van unieke ambachtelijke scheercrème ongeveer 15 jaar geleden met slechts 2 geuren: Mandorla (amandel) en Sandalo (Sandelwood).

Het succes van deze hoogwaardige producten heeft Mondial doen besluiten een breder assortiment aan verzorgingsproducten op de markt aan te bieden. Deze scheerzepen- en crèmes zijn geproduceerd volgens authentieke recepten met uitsluitend ingrediënten van plantaardige oorsprong, parabenen, conserveringsmiddel en kleurstof vrij. De complete verzorgingslijnen Axolute en No.908 zijn een resultaat van deze ontwikkeling. Het huidige management team van Mondial met daarin de 4e generatie van de familie richt zich net als de grondleggers nog steeds op de hoogst haalbare kwaliteit van hun producten. Wanneer u uw dagelijkse scheerbehandeling ervaart als een verwenmoment voor uzelf, is de missie van Mondial geslaagd.

Mondial heeft een breed scala aan producten zoals: Scheerkwasten, scheermessen, scheersets, cadeausets, reisproducten en scheeraccessoires.
Daarnaast mogen de bekende scheerzeep en scheercrème niet ontbreken.

Bekijk ons gehele assortiment Mondial Shaving.

 

Mondial Scheerproducten Axolute

Mondial Shaving Firenze

 

Logo Mondial

Merknaam: Mondial
Land: Italië
Stad: Firenze
Sinds: 1908
Producten: Scheerzeep, Aftershave Balsem, Eau de Toilette, Verzorging

Mondial Verzorgingslijnen

 

Mondial No.908 geursfeer No.908

No.908 is een lang dragende “Upper Class” geur met een eigenzinnig karakter. Als top geur herkent u aangenaam frisse citrus tonen waarna een aangename kruiden melange met daarbij hout- en muskustonen het geheel tot een volle en rijke compositie maakt. Een tijdloze geur voor de man met klasse.

 

Shop No.908

Mondial No.908

Mondial Axolute geursfeer Axolute

Axolute is een opmerkelijk frisse en karaktervolle geur met een mediterrane sfeer. De basis van hout tonen en muskus straalt vastberadenheid en enthousiasme uit. De bovenste tonen van citrus vermengd met warm gekruid gember en sinaassappelbloesem geeft deze Axolute een diep en zacht fris mannelijk karakter met Italiaanse flair.


Shop Axolute

Mondial Axolute

Mondial Nobilis geursfeer Nobilis

Mondial Nobilis is een lang dragende geur met een sterk karakter op basis van Citrus, Hout en Specerijen.
Kenmerkend zijn de noten van Zwarte Peper, bekend om zijn infectie werende werking en verbetering van de doorbloeding.


Shop Nobilis

Mondial Nobilis

Mondial Florence geursfeer Florence

Mondial Florence is een lang dragende elegante geur met een kruidig en fris karakter. 
Florence kunnen we karakteriseren als de stad waar het naar vernoemd is: Elegant met een tijdloze aantrekkingskracht.


Shop Florence

Mondial Florence

 


  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.