Accessoires

Scheeraccessoires

Accessoires voor een authentieke scheerbeleving

Onze collectie scheeraccessoires draagt bij aan de optimale prestatie van de benodigde scheermaterialen en producten. Kwaliteit, functionaliteit en uitstraling vinden we als Scheersalon erg belangrijk en dat zie je terug in alle scheeraccessoires. Bekijk bijvoorbeeld onze scheerkwasthouders, verstuivers en spanriemen.

Bekijk hieronder ons assortiment Scheeraccessoires.


Accessoires voor een authentieke scheerbeleving

Onze collectie scheeraccessoires draagt bij aan de optimale prestatie van de benodigde scheermaterialen en producten. Kwaliteit, functionaliteit en uitstraling vinden we als Scheersalon erg belangrijk en dat zie je terug in alle scheeraccessoires. Bekijk bijvoorbeeld onze scheerkwasthouders, verstuivers en spanriemen.

Haarkam voor mannen

Met een haarkam op zak ben je altijd en overal gewapend tegen invloeden van buitenaf: wind, onverwachte regen, of gewoon ongehoorzame plukken of weerborstels. Wij hebben een assortiment haarkammen die gemakkelijk in je zak passen en dus overal mee naartoe kunnen. Hierdoor heb je altijd iets op zak voor als jouw kapsel even niet zit zoals jij het graag zou willen. Jouw haar zit altijd en overal perfect in model.

Scheerhanddoek kopen

De zogenaamde hot towel behandeling – het plaatsen van een verwarmde handdoek op het gezicht – helpt in de voorbereiding op de scheerbeurt. Hierdoor worden de poriën geopend en de baardharen verzacht waardoor je niet alleen makkelijker zult kunnen scheren, maar ook een beter en gladder resultaat zult bereiken. Uiteraard kun je je handdoek ook gebruiken voor het schoonmaken en droogmaken van het gezicht na de scheerbeurt.

Houder scheerkwast scheermes

Het opbergen van jouw scheerspullen is geen zorg meer met onze diverse houders voor scheerkwast, scheermes, scheerkwast én scheermes, en houders met bowl. Handig en stijlvol! Bekijk hier ons assortiment, bestaande uit diverse houders van merken zoals Mondial, Edwin Jagger, Rockwell, Merkur, en Giesen & Forsthoff.

Tondeuse voor thuis

De tondeuse is niet alleen voor de barbershop of de kapper maar kun je ook thuis gebruiken. Een tondeuse is speciaal ontwikkeld voor precisie snij- en trimwerk zoals het bijwerken van contourlijnen, bakkebaarden en baarden. Kies uit diverse modellen van het Spaanse barbermerk Beardburys.

Desinfecteren scheermes

Een gebruiksproduct zoals een scheermes is eenvoudig te ontsmetten met een desinfecterende spray. Dankzij een hoog alcoholpercentage is deze zeer effectief in gebruik, en bovendien makkelijk te gebruiken dankzij de verstuiver. Houd jouw scheermes schoon en smetvrij. Wanneer je een scheermes lange tijd niet gaat gebruiken of lange tijd niet gebruikt hebt is het raadzaam een desinfectant te gebruiken.

Onderhoudsolie voor scheermessen

Voor het onderhoud van scheermessen (maar ook kookmessen en zakmessen) raden wij het gebruik van onderhoudsolie aan. Wanneer je je scheermes niet dagelijks gebruikt is het verstandig een onderhoudsolie te gebruiken om deze te beschermen. Ook de bewegende delen van een safety razor of tondeuse houd je in optimale conditie met regelmatig gebruik van deze olie.

Waarom een talkverstuiver?

Talkpoeder is een ideaal middel om huidirritatie te voorkomen of te verminderen bij het scheren. Daarbij is de talkpoeder verstuiver een onmisbaar hulpstuk om het talkpoeder gelijkmatig en gedoseerd aan te brengen. Een optimaal effect met enkel de hoognodige hoeveelheid product. Een verstuiver zorgt ervoor dat je langer kunt doen met je talkpoeder. Ook zijn er waterverstuivers verkrijgbaar.

Scheerkom of zeepbakje

Een scheerkom, scuttle of zeepbakje wordt gebruikt om voor het scheren een romig scheerschuim aan te maken, en om tijdens het scheren dat scheerschuim aan te brengen op de huid. Kies uit diverse modellen, vervaardigd uit rvs of porselein, met of zonder deksel, van wereldwijd bekende merken zoals Edwin Jagger, Vulfix, Mondial en Böker.

Scheren op reis

Liefhebbers van een authentieke scheerbeurt nemen hun scheerspullen graag mee op reis. Of dat nu een volledige vakantie is of een enkele overnachting, je wilt niet dat jouw spullen beschadigd raken. Dankzij ons diverse assortiment opberg- en beschermmaterialen voor jouw scheerspullen wordt die kans aanzienlijk kleiner. Ook op reis wil je immers zorgeloos kunnen genieten van een authentieke scheerbeurt.

Scheermes scherpen met scheerriem

Houd je open scheermes scherp voor een optimaal scheerresultaat. Een scherp scheermes geeft je gladde look en doordat de baardharen strak worden afgesneden voorkom je ook de kans op ingroeiende haren. Hieronder zie je ons assortiment, dat bestaat uit diverse scherp-benodigdheden zoals een scheerriem met scheerriem pasta, slijpriem, mineraalolie en wetsteen.

Bewaarbox scheermesjes

Het verwisselen van scheermesjes levert afval op: het scheermesje. Een bewaarbox (ook wel bewaarcontainer of bladebank genoemd) is dé compacte en veilige wegwerp-oplossing voor gebruikte scheermesjes. Dankzij deze veilige oplossing ben je geen tijd kwijt met de scheermesjes terugdoen in paraffinepapier en heb je geen kans op opengescheurde vuilniszakken.

Razorpit voor scherpen scheermes

De Razorpit maakt gebruik van een gepatenteerde wrijvingtechnologie om je scheermesjes scherp en schoon te houden. Door je scheermes na elke scheerbeurt een aantal keer over de Razorpit te halen kun je tot wel zes leer langer met je scheermesje doen! Zo kun je langer genieten van een scheermesje en voorkom je irritaties die kunnen ontstaan wanneer je een vies scheermes gebruikt.

Waarom een afstrijkbakje?

Een onmisbaar accessoire voor iedere authentieke natscheerder met een open scheermes is het afstrijkbakje. Met dit luxe accessoire kun je tijdens jouw scheerbehandeling eenvoudig zeep- en haarresten van het mes afstrijken zonder de snede van het mes te beschadigen. Afstrijkbakjes zijn van rubber met een stabiele verzwaarde voet van chroom.

Manicureset mannen

De verzorgde man besteedt aandacht aan zijn uiterlijk. De handen zijn vaak de eerste kennismaking met iemand; je visitekaartje. Dankzij de essentiële verzorgingsgereedschappen in een manicureset zorg je ervoor dat jouw handen, nagels en nagelriemen altijd optimaal verzorgd voor de dag komen. Manicuresets zijn compleet maar bovenal compact: geschikt voor elke plaats en elk moment.

Neus- en oorhaar verwijderen

Veel mensen gebruiken methodes om overtollige of uitstekende neusharen en oorharen te verwijderen die onveilig of zelfs gevaarlijk zijn. In plaats van deze haartjes met de hand of met pincet uit te trekken, of zelfs met een schaartje weg te knippen, hebben wij enkele verzorgingsproducten die op een veilige wijze overtollige haren verwijderen. Geen kans op wondjes of infecties!

  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.