Etui safety razor

Etui safety razor

"Bescherm jouw safety razor onderweg of thuis"

De bescherming van jouw safety razor mag je niet vergeten wanneer je op reis gaat en je safety razor mee neemt naar jouw vakantiebestemming. Dankzij een safety razor etui is jouw scheermes beschermd tegen beschadigingen die kunnen ontstaan wanneer jouw safety razor zich los in jouw toilettas bevindt. Een safety razor etui is een stijlvolle manier om jouw scheermes in optimale staat te houden, ook op reis.

Bekijk hier ons assortiment safety razor etuis


Bescherm jouw scheerspullen onderweg en op reis

Liefhebbers van een authentieke scheerbeurt nemen hun scheerspullen graag mee op reis. Of dat nu een volledige vakantie is of een enkele overnachting, je wilt niet dat jouw spullen beschadigd raken. Dankzij ons diverse assortiment opberg- en beschermmaterialen voor jouw scheerspullen wordt die kans aanzienlijk kleiner. Ook op reis wil je immers zorgeloos kunnen genieten van een authentieke scheerbeurt.

Razor cover voor scheerkop

Wanneer je jouw safety razor met mee wilt nemen op reis of op vakantie doe je er goed aan de scheerkop te beschermen. Zeker wanneer je safety razor los in je toilettas zit kan deze eenvoudig beschadigingen oplopen. Een razor cover zorgt ervoor dat de scheerkop beschermd is tegen krasjes, maar ook tegen vuil en stof van buitenaf.

Safety razor travel etui

De bescherming van jouw safety razor mag je niet vergeten wanneer je op reis gaat en je safety razor mee neemt naar jouw vakantiebestemming. Dankzij een safety razor etui is jouw scheermes beschermd tegen beschadigingen die kunnen ontstaan wanneer jouw safety razor zich los in jouw toilettas bevindt. Een safety razor etui is een stijlvolle manier om jouw scheermes in optimale staat te houden, ook op reis.

Open scheermes etui

Een open scheermes is erg kwetsbaar wanneer je deze onbeschermd in jouw toilettas bewaard. Ook thuis is het opgeruimder wanneer je jouw open scheermes opbergt in een etui zoals de producten in ons assortiment. Wij verkopen diverse etuis voor het open scheermes van het Duitse topmerk Böker, vervaardigd uit hoogwaardige kwaliteit leer. Ook op reis is jouw safety razor zo beschermd.

Scheerkwast koker

Handige reiskokers om een scheerkwast compact en hygiënisch mee te nemen op reis. Kunststof scheerkokers van travel formaat zorgen ervoor dat een scheerkwast veilig aankomt op jouw (vakantie)bestemming. Zo kun jij ook in het buitenland of op reis genieten van een comfortabele authentieke scheerbeurt.

Toilettas of scheeretui

Handig voor thuis, voor een enkele overnachting of een (wereld)reis: een toilettas of scheeretui. Neem al je verzorgingsproducten of scheerbenodigdheden overzichtelijk en compact met je mee, of zorg dat je alles wat je nodig hebt thuis direct bij de hand hebt. Bij Scheersalon kies je uit diverse toilettassen en scheeretuis van topmerken zoals Parker, Rockwell, Beardburys en Mondial.

Etui voor scheerkwast

Compact etui om de scheerkwast in op te bergen. Ideaal om tijdens je vakantie je scheerkwast in op te bergen zodat deze goed beschermd is. Dit zwartlederen etui is van het merk Parker en vanwege zijn formaat zeer goed geschikt om mee te nemen in je handbagage.

Etui voor barbermes

Lederen etuis in diverse kleuren die bedoeld zijn om barbermes in op te bergen én eenvoudig met je mee te kunnen nemen. Kies uit een kleine selectie van hoogwaardige kwaliteit etuis van internationaal vermaarde merken zoals Böker en Parker.

Scheermes cartridge opbergen

Jouw open scheermes kan probleemloos mee op reis met deze Parker scheeretuis voor je cartridge scheermes. Een stijlvol en praktisch accessoire dat ook bij (bijna) dagelijks gebruik van het cartridge scheermes ook zeer goed dienstdoet om het scheermes na gebruik stijlvol aan het gezicht te onttrekken.

Opbergdoos open scheermes

Een open scheermes dient na het scheren te rusten om ook de volgende keer een optimaal resultaat te kunnen bereiken. Een Böker opbergdoos geeft jouw scheermes deze rust en verlengt daarmee de levensduur. In deze doos passen zeven safety razors, omdat in de jaren ’30 van de vorige eeuw deze zogenaamde één-week-sets enorm populair waren.

  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.