Cadeautips voor haar

Sinterklaascadeau voor haar

Origineel Sinterklaascadeau vrouw - vind het bij Scheersalon!

Gebruik onderstaande links om direct naar de relevante sectie te springen, of lees alles even rustig door.

Het is weer die tijd van het jaar – de feestdagen staan voor de deur, en daarmee de jaarlijks terugkerende cadeaustress. ‘Wat moet ik dit jaar weer voor haar kopen? Ze heeft alles al!’ Ongetwijfeld ben je enigszins bekend met deze fase in het cadeautraject. Gelukkig zijn wij er om je een handje te helpen. Bekijk hier onze cadeautips voor haar.

Geur cadeau geven

Geur vrouw

Met een heerlijke geur kom je altijd goed voor de dag – zowel als drager en als degene die haar een geur cadeau doet! In ons assortiment vind je diverse geuren voor haar. Zo is de White Moss-lijn van Acca Kappa een tijdloze favoriet die zich sinds kort vergezeld weet van de nieuwe lijn eau de parfums van St James of London.

Zoek je een geur die je zelf ook kunt gebruiken? Kies dan voor de onmiskenbare kwaliteit van Acqua di Parma en bereid je voor op een strijd om het flesje iedere ochtend! 

Cadeauverpakkingen zeep

cadeau vrouw

Claus Porto is één van de beste zeepfabrieken ter wereld. Met hun opvallende verpakkingen springen zij direct in het oog, maar van de kwaliteit die in de verpakking verborgen ligt gaat menig hart pas écht sneller kloppen. Hoge kwaliteit zeep voor hand en lichaam; een pareltje in de badkamer – zeker met zo’n bijpassende soap dish.


Lifestyle cadeau vrouwen

Lifestyle cadeau vrouw

‘Iets leuks voor in huis’ is ook iets waar je een vrouw vaak mee blij maakt, maar wat zo breed is dat de gemiddelde man lastig een keuze kan maken. De oplossing is simpeler dan je denkt! Op onze website hebben wij enkele producten die in deze categorie vallen verzameld. Je vindt hier bijvoorbeeld sfeervolle Claus Porto geurkaarsen en Claus Porto diffusers. Sfeerverhogend zullen zij de ruimte waarin ze staan van een aangenaam aroma voorzien! Deze producten onderscheiden zich met een unieke geur die je lange tijd kunt ervaren. 

Bodylotion cadeau voor de vrouw

Safety vrouw

Bodylotion is een cadeau dat op meerdere fronten inzetbaar is; als klassieke lichaamsverzorging, maar ook als extra hydratatie voor de handen. Zo hebben we onlangs een nieuwe reeks van Saponificio Varesino mogen toevoegen, maar ook Scottish Fine Soaps en in het bijzonder Claus Porto mogen er zijn. De oplettende lezer zal hier ook weer die eerdergenoemde White Moss-geur van Acca Kappa spotten!


Scheermes vrouwen

Safety vrouw

Omdat de vrouwenhuid over het algemeen verfijnder (en in sommige gevallen ook gevoeliger) is dan de mannenhuid heeft de vrouwenhuid andere verzorgingsproducten nodig dan de mannenhuid. Ook de scheerbeurt is niet over één kam te scheren. Vrouwen kiezen daarom steeds vaker voor een safety razor. Kies voor een neutrale variant of juist voor een rose design! Voor een optimale scheerbeurt maak je gebruik van een scheerzeep die je, in combinatie met een scheerkwast, gemakkelijk omt

overt in een rijk en romig scheerschuim. Dit verzacht en beschermt de huid. Je gebruikt de scheerkwast eveneens om de scheerzeep aan te brengen. Een fiberhaar scheerkwast heeft een zachte aanraking en is bovendien snel weer droog.


Geschikte Sinterklaas cadeaus voor uw vrouw

Scheersalon beschikt over een uitgebreid assortiment scheer- en verzorgingsproducten die ook toegespitst zijn op vrouwelijke gebruikers.

Neem daarom voor nog meer ideeën een kijkje in ons volledige assortiment.

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen hier het perfecte Sinterklaas cadeau voor een vrouw kan vinden. Advies of hulp nodig om het juiste product te kiezen?
Schroom dan niet om ons om advies te vragen!
 

Foto-credits omslagfoto: De Nieuwkoper