Eau de toilette

Eau de toilette

"Aantrekkelijke topgeuren voor mannen"

Parfum is een geur-houdend verzorgingsproduct dat ervoor zorgt dat je verzorgd voor de dag kunt komen. Onder parfum vallen onder andere cologne, eau de toilette en eau de parfum. Eau de toilette heeft een gemiddelde duratie en een niet te sterke geurintensiteit.

Neem een kijkje bij onze eau de toilettes.


Eau de Toilette & Cologne - Geurtjes voor mannen

Een lekker geurtje voor mannen vind je in ons assortiment eau de toilette en cologne

Eau de toilette

Er zijn verschillende soorten aftershaves. Hun verschillen hangen vooral af van de sterkte van de geur en de duur van de geur. Eau de toilette ruikt niet zo sterk, en ruik je vaak minder lang. Daardoor is eau de toilette geschikt voor formele gelegenheden.

Eau de cologne

Er zijn verschillende soorten aftershaves. Hun verschillen hangen vooral af van de sterkte van de geur en de duur van de geur. Eau de cologne ruikt lang niet zo sterk, en ruik je vaak minder lang. Ook eau de cologne is daardoor geschikt voor formele gelegenheden waarbij een subtiele geur gewenst is.

Cologne

In de volksmond wordt eau de cologne ook simpelweg cologne genoemd, naar de ‘stad der geuren’ waar ’s werelds oudste parfummerk gesticht is: Farina gegenüber. Cologne is tegenwoordig de benaming voor een soort aftershave met een milde geur en gemiddelde duur.

Geurtjes voor mannen

Op zoek naar heerlijke geurtjes voor mannen? Ons assortiment bevat een groot aantal heerlijke eau de toilettes en colognes voor mannen. Gebruik het filter aan de linkerkant om de juiste geur te vinden! Zo kun je kiezen voor aromatische geurtjes, houtachtige geurtjes of een heerlijke citrusgeur. 

Cadeautip man

Een cadeautip voor de man is een lekker geurtje. Probeer eens een eau de toilette of aftershave uit ons gevarieerde assortiment. Gebruik het filter aan de linkerkant om een keuze te maken aan de hand van bijvoorbeeld het type geur, het geursoort, prijs en merk.

Mannengeur

In ons assortiment vind je mannengeur van onder andere de merken St. James of LondenGentlemen's tonic en Proraso. Heb je een vraag over een geurtje of je je af welke geur het beste bij jou past? Bekijk dan onze Geur FAQ. Hier vind je antwoord op veel gestelde vragen over eau de toilettes en colognes!

Mannengeur cadeau

Verras je partner en geef een mannengeur cadeau. Leuk voor verjaardagen, vaderdag, Sinterklaas, kerstmis, of gewoon zomaar. Een lekkere eau de toilette of cologne is nooit weg.

Geur zonder alcohol

Mannen met een gevoelige huid kunnen irritaties ervaren bij het gebruik van een geur met alcohol. In onze Huid FAQ  geven we verschillende tips voor mannen met een gevoelige huid. Kies voor een geur zonder alcohol als je je herkent in de klachten van een gevoelige huid.

Eau de toilette merken

In ons assortiment vind je geurtjes voor mannen van merken zoals St. James of LondenGentlemen's tonic en Proraso. Heb je een vraag over een geurtje of vraag je je af welke geur het beste bij jou past? Bekijk dan onze Geur FAQ. Hier vind je antwoord op veel gestelde vragen over eau de toilettes en colognes! 

Soorten eau de toilette

Het verschil tussen eau de toilette, eau de parfum, en eau de cologne zit vooral in de sterkte en duur van een geur. Eau de parfum heeft een sterke geur die lang blijft hangen. Eau de cologne ruikt lang niet zo sterk, en ruik je vaak minder lang. Eau de toilette zit er tussenin: niet te sterk, en niet te kort aanwezig. Meer informatie lees je in onze Geur FAQ.

  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.