Scheerolie

Scheerolie

"Pre-shave of extra bescherming voor de scheerbeurt"

Scheerolie kan worden gebruikt als pre-shave olie die de huid en baardharen voorbereid op een scheerbeurt, maar ook als als extra bescherming onder een scheerzeep voor jouw huid. Scheerolie verzorgt en hydrateert de huid en kan ook gebruikt worden voor het creeren van strakke contourlijnen. Onmisbaar voor de authentieke natscheerder!

Neem nu een kijkje in ons assortiment.


Scheerzeep voor een comfortabele scheerbeleving

Scheerzeep biedt een comfortabele scheerbeurt met een glad scheerresultaat zonder irritatie. Scheersalon heeft een uitgebreide collectie scheerzepen voor een optimale verzorging en bescherming van huid en baard tijdens het scheren, met een glad eindresultaat zonder een geïrriteerde huid.

Wat doet scheerzeep

Scheerzeep biedt een comfortabele scheerbeurt met een glad scheerresultaat zonder irritatie. Scheersalon heeft een uitgebreide collectie scheerzepen en scheercrèmes van merken zoals Edwin Jagger, Proraso, Mondial en Marram Co – voor een optimale verzorging en bescherming van huid en baard tijdens het scheren, met een glad eindresultaat zonder een geïrriteerde huid. 

Hoe werkt scheercrème

Met scheercrème creëer je in een handomdraai een rijk en romig scheerschuim. Scheercrème zorgt voor een ultieme scheerbeleving en een ultra-glad eindresultaat. Bekijk nu de scheercrèmes van topmerken zoals St James of London, Edwin Jagger, Marram Co en Mondial om jouw scheerervaring naar een hoger (en gladder) plan te tillen.

Wat doet scheercrème in tube

Ervaar de voordelen van scheercrème, maar dan in een handige tube. Perfect voor op reis of gewoon voor thuis, wanneer je even geen tijd hebt. Scheren is nog nooit zo makkelijk geweest! Verzeker je van een comfortabele scheerbeurt waar je ook bent met scheercrème in tube.

Scheerzeep in bowl

Scheerzeep in bowl: optimaal scheercomfort is zo binnen handbereik. Dankzij diverse navulverpakkingen kun je ook in de toekomst blijven genieten van scheerzeep in een bowl. We adviseren het gebruik van een scheermok om het ultieme scheerschuim aan te maken. Met een beetje lauwwarm water en een scheerkwast verandert dit harde scheerzeep snel in een rijk en romig scheerschuim.

Traditionele scheerzeep kopen

In een handige bowl vind je traditionele scheerzeep. Eenvoudig klop je deze scheerzeep op tot een rijk en romig scheerschuim. Daarvoor adviseren we het gebruik van een scheerkwast en een scheermok. Met een beetje lauwwarm water ben jij klaar voor een ongeëvenaarde scheerervaring. Probeer het zelf en raak overtuigd net zoals wij.

Navulling scheerzeep in bowl

Scheerzeep navulverpakkingen voor de scheerzepen van onder andere Mondial, Edwin Jagger, D.R. Harris en Osma. Zo kun je zelfde stijlvolle bowl blijven gebruiken als jouw ideale metgezel tijdens de authentieke scheerbeurt. Met een klein beetje scheerzeep kun je, in combinatie met heet water en een goede scheerkwast, een rijk en romig scheerschuim creëren!

Scheerzeep travel

Een scheerstick is een manier om de authentieke scheerervaring te beleven wanneer je bijvoorbeeld op reis bent. Breng de scheerzeep aan op de huid en gebruik een scheerkwast om direct een romig scheerschuim te creëren. Een scheerstick is zuinig in gebruik. Je zult er dus jarenlang plezier van beleven!

Scheerzeep zonder scheerkwast

Scheren zonder scheerkwast kan dankzij brushless scheercrèmes. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen zoals handige pompflacon, tube of compact travelformaat. Het voordeel van brushless scheercrème is dat je deze zowel met een scheerkwast als met de hand aan kunt brengen. Een ideale scheercrème om kennis te maken met het authentieke natscheren!

Scheerschuim spuitbus

Direct aan de slag met je scheermes – dat is wat scheerschuim uit een spuitbus biedt. Handig voor nieuwe natscheerders, scheren op reis, of wanneer je tijdnood hebt. Met dit scheerschuim heb je geen scheerkwast nodig. Wanneer je een gevoelige huid hebt raden we andere scheercrème aan. Spuitbussen bevatten namelijk kunstmatige stoffen om een romig scheerschuim te creëren.

Scheergel contourlijnen

Scheergel is verkrijgbaar in twee soorten: als een pre-shave scheergel en als een precisiegel. Een pre-shave bereidt je huid voor op je scheerbeurt terwijl een precisiegel uitkomst biedt bij het creëren van strakke contouren van baard, bakkebaarden, sik of snor. Scheergel is meestal te vinden in een handige pompflacon.

Scheerolie verzorging

Scheerolie kan worden gebruikt als pre-shave olie die de huid en baardharen voorbereid op een scheerbeurt, maar ook als als extra bescherming onder een scheerzeep voor jouw huid. Scheerolie verzorgt en hydrateert de huid en kan ook gebruikt worden voor het creëren van strakke contourlijnen. Onmisbaar voor de authentieke natscheerder!

  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.