9.4 / 10 uit 3200+ reviews
Gratis verzending vanaf €50 (NL) of €75 (BE)
Voor 16:00 besteld, direct verzonden
Gratis verzending vanaf €50 (NL) of €75 (BE)
Voor 16:00 besteld, direct verzonden

24-02-2017

1487927307_Aluin-deodorant-blog

Aluindeodorant

Aluin – de ultieme deodorant

Een goede persoonlijke verzorging gaat verder dan scheerproducten, vinden wij. Daarom vind je bij ons niet alleen producten voor je haar, je baard of je gezicht, maar bieden we ook andere producten aan van hoogstaande merken. Zoals de deodorant van Osma Laboratoires op aluinbasis.


De werking van aluin

Aluinsteen is van oudsher een onmisbaar hulpmiddel in traditionele barbershops. Het wordt namelijk gebruikt als bloedstelpend en helend middel voor kleine ongelukjes tijdens het scheren. De aluinkristallen zorgen ervoor dat de huid samentrekt, waardoor de bloeding stopt. Mede daarom, en omdat aluin ook kalmerend en desinfecterend werkt, wordt het gebruikt na het scheren.

‘Daar kunnen we meer mee doen’, moet men bij het Franse Osma gedacht hebben. Toen sloeg de inspiratie toe en ontwikkelden ze een deodorant op aluinbasis. Doordat aluinkristallen ervoor zorgen dat poriën samentrekken, heeft de deodorant op aluinbasis het gunstige effect dat je minder gaat transpireren terwijl je huid kan blijven ademen. Dat maakt deodorant op aluinbasis een natuurlijk en gezond middel.

Aluinsteen

Waarom zweet niet stinkt (maar jij wel)

Feitje: zweet stinkt niet. Echt waar! Wat wél stinkt, zijn de afvalstoffen van bacteriën op je huid, die goed gedijen in een warme, vochtige omgeving. Jouw oksels dus. Waar de meeste deodoranten de geur van zweet simpelweg maskeren, gaat Osma Alunotherapy deodorant een stapje verder. Nou, een stapje terug, eigenlijk: aluin voorkomt overmatige transpiratie. Daarnaast helpt de bacteriedodende werking met het voorkomen van vervelende geurtjes.

Aluin biedt dus een natuurlijke, actieve bescherming voor je huid. Het is vrij van alcohol en parfum en wordt niet opgenomen door de huid. Dat voorkomt dat het in je bloedbaan komt, en dus is het 100% veilig voor je gezondheid. Deze deodorant heeft een hydraterend effect en is geschikt voor ieder huidtype.


Waar wacht je nog op?

De vernuftige Fransen van Laboratoires Osma hebben in het diepste geheim een deodorant op aluinbasis ontwikkeld. Op succesvolle wijze wisten zij de kenmerkende eigenschappen van aluinsteen te vangen in de vorm van deodorant spray, sticks en rollers.

Osma aluin deodorant gaat langer mee dan veel andere deodoranten en is erg voordelig in gebruik. Deze deodorant op aluinbasis van zichzelf geurloos. Je kunt het dus prima combineren met je eigen aftershave, eau de toilette of geurtje. Je had het misschien ook al kunnen ruiken raden: Osma aluin deodorant streept noch vlekt. Een prettige bijkomstigheid voor een zelfverzekerde uitstraling.

Dus waar wacht je nog op? Haal dit Franse topproduct maintenant in huis.

Osma Alunotherapy

 

RECENTE ARTIKELEN


Filter