Il Ceppo

IL CEPPO

Il Ceppo, Firenze

Het verhaal van "Il Ceppo" begint in 1964 in de stad Florence, aan de oever van de Arno. Vanaf het moment van oprichting staat het merk voor een productie van unieke ambachtelijke scheerproducten van een hoge kwaliteit.

“Il Ceppo” beschikt over het talent en de vaardigheid direct te reageren op signalen en behoeftes uit de markt. Het bedrijf ziet voortdurend uitdagingen om hun gebruikers te verrassen met producten die u de vergeten genoegens van het authentiek scheren telkens weer doen herbeleven.

Gedurende hun bestaan is “Il Ceppo” uitgegroeid tot een ware artiest  in de wereld van scheerartikelen met een brede schare enthousiaste gebruikers.
De naam “Sandro” dwaalt hier al vanaf de start van het bedrijf rond. Hij weet samen met zijn medewerkers elegantie, kwaliteit, creativiteit en traditie samen te brengen tot een innovatief product met een kenmerkende Italiaanse flair.

Een nauwkeurige selectie van materiaal en een verfijnde ambachtelijke afwerking staan aan de basis van een eindproduct wat niet enkel uw dagelijkse scheerbeurt opwaardeert maar iedere dag weer een beleving van een stukje authentieke Italiaanse scheer geschiedenis is. 

Il Ceppo heeft een breed assortiment van scheerartikelen. Hieronder vallen scheerkwasten, scheermessen, scheersets, reisproducten en scheeraccessoires

Een aantal producten van Il Ceppo zijn nu scherp geprijsd en zijn te vinden op de ''Sale Il Ceppo producten'' pagina.
Het merk Il Ceppo Is overgenomen en wordt nu gevoerd onder het merk Mondial 1908, ook uit Florence.

 

Il Ceppo Scheerkwasten


Il Ceppo Mondial Shaving Firenze

Logo Il Ceppo

Merknaam: Il Ceppo
Land: Italië
Stad: Florence
Sinds: 1964
Producten: Scheermessen, Scheerkwasten, Scheersets en Houders

  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.