Aftershave balsem

Aftershave balsem

"Een verfrissende balsem voor na het scheren"

Aftershave gebruik je na het scheren om je huid te kalmeren, verzorgen en verzachten. Kies voor een merk en een geur die bij je passen. Een aftershave balsem bevat vaak geen alcohol en biedt verzorging en verkoeling. De balsem sluit je poriën na het scheren en voorkomt irritaties. Aftershave balsem raden we aan voor mensen met een normale, vette of droge huid.

Hier onder zie je ons assortiment aftershave balsem.


Aftershave Balsem

Voorkom irritatie na het scheren met aftershave balsem

Na een intensieve scheerbehandeling heeft de huid wel behoefte aan wat rust. Door het gebruik van een balsem wordt de huid gekalmeerd en voorzien van een heerlijke geur. Elke balsem in ons assortiment is voorzien van een karakteristieke, mannelijke geur. Zo kan er gekozen worden voor diverse geuren. Voor iedereen wat wils! Lees hier meer over de verschillende geurcategorieën.

Wat is aftershave balsem?

Aftershave balsem heeft een verzachtende werking na het scheren. De huid wordt onrustig van een scheerbeurt. Een balsem kalmeert de huid en verzorgt deze. Het verzachtende en hydraterende effect voorkomt bovendien irritaties of een branderig gevoel. Een rode huid na het scheren snel verleden tijd.

De voordelen

Het belangrijkste effect van een aftershave balsem is dat deze de huid kalmeert na het scheren. Het vermindert roodheid, irritaties en een branderig gevoel. Ook voor mensen met een gevoelige huid zijn de aftershave balsem voordelen groot. Jouw huid wordt optimaal gehydrateerd, verzacht en verzorgd. Voor meer voordelen van aftershave balsem neem je een kijkje op ons blog.

Aftershave balsem kopen

Wil je een aftershave balsem kopen, dan heb je een ruime keuze uit vooraanstaande merken zoals  MühleTaylor of old Bond StreetGentlemen's Tonic en Floïd. Bekijk hier ons volledige assortiment verzorgingsproducten.

Aanbiedingen

Scheersalon biedt de aantrekkelijkste prijzen voor een aftershave. Bekijk hier onze huidige kortingen, of kijk hier voor onze huidige aftershave balsem aanbieding.

Welk product is het best voor de gevoelige huid?

Voor de gevoelige huid bieden wij verschillende aftershave balsems. Deze aftershave balsems zijn ook voor gebruikers met de gevoelige huid extra verzachtend. Kies bijvoorbeeld uit Gentlemen’s Tonic, Proraso Sensitive, twee varianten van Taylor of Old Bond Street (zonder alcohol), de Unscented-serie van St James of London, of de Mühle Organic-serie. Het volledige overzicht van balsem voor de gevoelige huid vind je hier.

  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.