Aftershave lotion

Aftershave Lotion

Aftershave Lotion is de perfecte afsluiting van je scheerervaring. Kies voor optimale huidverzorging en een zachte huid.

Wat is aftershave lotion?

Een aftershave lotion is wat lichter dan een aftershave crème. Dit komt omdat de lotion een lager oliegehalte heeft dan een crème. Aftershave lotion is daarom geschikt voor een droge, rijpere huid maar is ook prima te gebruiken voor mensen met een gewone huid. Aftershave lotion heeft een verzachtend effect op de huid. Je gebruikt het om de zogenaamde razor burn te verzachten en de huid te kalmeren.

Huidverzorging

Je huid moet na de scheerbeurt goed verzorgd worden. Doe je dat niet, dan kunnen irritaties en zelfs ontstekingen ontstaan. Optimale huidverzorgingsproducten voor na het scheren zijn zowel verzorgend als hydraterend, bijvoorbeeld een aftershave lotion.

Aftershave lotion voordelen

De verzorging na het scheren en het kalmerende effect op je huid zijn de voornaamste aftershave lotion voordelen. Met aftershave lotion verzacht je de zogenaamde razor burn die na een scheerbeurt kan optreden. Ook kalmeer je je huid.

Verzorging na het scheren

Na het scheren heeft de huid veel te verduren gehad. Door middel van een Aftershave Lotion wordt de huid gekalmeerd en voorzien van een heerlijke geur. De lotions zijn ieder voorzien van een karakteristieke geur. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een aromatische of houtachtige geur.

Aftershave lotion kopen

Wil je een aftershave lotion kopen? Dat is een verstandige keuze als jij na het scheren vaak last hebt van een rode of geïrriteerde huid. Aftershave lotion kan dit verzachten en de rode huid kalmeren.

Aftershave lotion aanbieding

Koop producten voor een gunstige prijs met een aftershave lotion aanbieding. Onze actuele aanbiedingen vind je hier. Heb je interesse in onze andere verzorgingsproducten? Neem dan hier  een kijkje.

De merken

Onze aftershave lotions zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Ons assortiment bestaat uit lotions van gerenommeerde merken zoals Proraso, Cella Milano, Clubman Pinaud en Mondial. Het assortiment van Mondial bevat ook de Antica Barberia geurlijn. Deze geurlijn staat voor de echte Italian Style scheerervaring. De producten bieden kwaliteit en een beleving van de authentieke scheerbeurt voor de man anno nu.

Aftershave lotion voor de gevoelige huid

Als je snel last hebt van een rode of geïrriteerde huid is het aan te raden een aftershave voor de gevoelige huid te gebruiken. Deze aftershaves bevatten vaak geen alcohol en zijn vaak hypoallergeen, ongeparfumeerd en parabeenvrij. Een aftershave voor de gevoelige huid, bijvoorbeeld een aftershave balsem, is dan een goede keuze. Klik hier voor meer scheertips voor de gevoelige huid.

Verminder irritaties na het scheren

Aftershave lotion bevat vaak verzachtende ingrediënten zoals aloë vera, die ook een rode huid voorkomen. In aftershave lotion tref je bovendien vaak alcohol aan, voor een verkwikkende effect. Het merk Mondial verwerkt extra huidverzorgende ingrediënten in hun producten. Verminder irritaties na het scheren met een goede aftershave lotion.

Aftershave lotion zonder alcohol

Kijk goed uit met producten waar alcohol in zit; die hebben bij een gevoelige huid een irriterend effect hebben het na het scheren. Daarom adviseren wij aftershave lotion zonder alcohol voor mannen met een gevoelige huid. De verzachtende en verzorgende werking na het scheren blijft behouden in een aftershave lotion zonder alcohol.

  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.