Gezichtscrème

Gezichtscrème

"Bescherming en verzorging voor elke mannenhuid"

Gezichtscrème beschermt en verzorgt de huid tegen invloeden van buitenaf. De mannenhuid kan soms wel wat extra bescherming gebruiken! Een gezichtscrème beschermt de huid en heeft ook een hydraterende functie. Gezichtscrème is geschikt voor dagelijks gebruik, zowel als dagcrème als nachtcrème.

Bekijk hier de verschillende gezichtscrèmes.


Kom goed voor de dag met gezichtsverzorging

Met een schoon en verzorgd gezicht kan niemand je wat maken! Met ons assortiment gezichtsverzorgingsproducten kun jij jouw gezicht verzorgen en optimaal onderhouden. Gebruik producten voor het gezicht, ook voor de gevoelige huid.

Gezicht wassen

Omdat de huid van je gezicht anders is dan de rest van je lichaam heeft deze ook behoefte aan specifieke reinigingsproducten. Een verfrissende gezichtsreiniger of facial wash zorgt dat je fris aan de dag kunt beginnen. Ook is gezichtsreiniging essentieel voor een schone en gezonde gezichtshuid, en ook prettig om de huid voor te bereiden op een scheerbeurt.

Gezichtscrème man

Gezichtscrème beschermt en verzorgt de huid tegen invloeden van buitenaf. De mannenhuid kan soms wel wat extra bescherming gebruiken! Een gezichtscrème beschermt de huid en heeft ook een hydraterende functie. Gezichtscrème is geschikt voor dagelijks gebruik, zowel als dagcrème als nachtcrème.

Gezicht scrubben

Dode huidcellen hebben invloed op jouw scheerritueel en op hoe je huid eruit ziet. Het gebruik van een scrub of peeling verwijdert de dode huidcellen en zorgt voor een gezonde look en een verkleinde kans op ingroeiende baardharen. Scrubs en peelings zijn gezicht voor mannen zowel met als zonder gezichtsbeharing. Het opent de poriën en brengt een natuurlijke vochtregulatie op gang. Ook voor de scheerbeurt heeft een scrub een prettig effect.

Waarom gezichtsverzorging

Vaak is je gezicht het eerste wat mensen van je zien; je visitekaartje. Met een goed verzorgd gezicht zorg je voor een goede eerste indruk en komt jouw glimlach ook beter uit de verf. Gezichtsverzorging houdt je huid in topconditie. Gebruik speciale verzorging voor gezicht omdat de gezichtshuid anders is dan die van de rest van je lichaam.

Waarom is gezichtsverzorging belangrijk?

Gezichtsproducten zorgen niet alleen voor een gezonde look. Ze rekenen ook af met oneffenheden, hydrateren de huid, en voorkomen dat poriën verstopt raken. Producten voor het gezicht verminderen de uitbraak van acne en puistjes.

Gezichtsverzorging voor gevoelige huid

Wanneer je een gevoelige huid hebt dien je rekening te houden met de producten die je gebruikt. Kies bijvoorbeeld niet voor reinigingsproducten met alcohol. Kies eerder voor ongeparfumeerde, hypoallergene gezichtsproducten zonder parabenen.

Welke gezichtsverzorging past bij mij?

Het antwoord op deze vraag is afhankelijk van jouw huidtype: normaal, droog, gevoelig, vet, of een combinatie daarvan. Voor meer informatie over de verzorgingsproducten die aansluiten bij jouw huidtype, lees meer op onze pagina over de huid.

Tips voor gezichtsverzorging

Neem de tijd wanneer je je gezicht gaat verzorgen, net zoals je dat met je scheerbeurt doet. Houd rekening met je huidtype en kies verzorging die daarop afgestemd is. Gebruik niet te veel en ook niet te weinig. Kies als het kan voor vaste momenten om je gezicht te reinigen.

Natuurlijke gezichtsverzorging

Natuurlijke reinigingsproducten bevatten geen kunstmatige toevoegingen zoals allergenen en parabenen. Daardoor zijn ze geschikt voor elk type huid zonder de kans dat je last krijgt van irritaties.

  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.