Parfum - Geuren

Parfum en geuren

"Topgeuren voor mannen"

Verzorgd voor de dag komen met een gedistingeerde geur, wie wil dat nu niet? Hieronder zie je ons aanbod parfums. Laat je niet voor de gek houden door de naam: parfum is de verzamelnaam voor alle geur-houdende verzorgingsproducten. Van cologne tot eau de toilette en eau de parfum, je vindt hier de beste mannelijke parfums van internationale topmerken zoals Mondial, Taylor of Old Bond Street, Acca Kappa en St. James of London.

Laat je overtuigen door deze parfums


Aantrekkelijke topgeuren voor mannen

Verzorgd voor de dag komen met een gedistingeerde geur, wie wil dat nu niet? Hier vind je ons aanbod parfums. Laat je niet voor de gek houden door de naam: parfum is de verzamelnaam voor alle geur-houdende verzorgingsproducten. Van cologne tot eau de toilette en eau de parfum, je vindt hier de beste mannelijke parfums van internationale topmerken zoals Mondial, Taylor of Old Bond Street, Acca Kappa en St. James of London.

Eau de toilette

Er zijn verschillende soorten aftershaves. Hun verschillen hangen vooral af van de sterkte van de geur en de duur van de geur. Eau de toilette ruikt niet zo sterk, en ruik je vaak minder lang. Daardoor is eau de toilette geschikt voor formele gelegenheden.

Eau de cologne

Iedere aftershave heeft zijn eigen samenstelling. Die is van belang voor onder andere de sterkte en de duur van de geur. Eau de cologne ruikt lang niet zo sterk, en ruik je vaak minder lang. Ook eau de cologne is daardoor geschikt voor formele gelegenheden waarbij een subtiele geur gewenst is.

Eau de parfum

Parfum is een geur-houdend verzorgingsproduct dat ervoor zorgt dat je verzorgd voor de dag kunt komen. Onder parfum vallen onder andere cologne, eau de toilette en eau de parfum. Van deze soorten parfum heeft eau de parfum de sterkste geur die het langste blijft hangen.

Cadeautip man

Een cadeautip voor de man is een lekker geurtje. Probeer eens een eau de toilette of aftershave uit ons gevarieerde assortiment. Gebruik het filter aan de linkerkant om een keuze te maken aan de hand van bijvoorbeeld het type geur, het geursoort, prijs en merk. Verras je partner en geef een mannengeur cadeau. Leuk voor verjaardagen, vaderdag, Sinterklaas, kerstmis, of gewoon zomaar. Een lekkere eau de toilette of cologne is nooit weg.

Parfum zonder alcohol

Mannen met een gevoelige huid kunnen irritaties ervaren bij het gebruik van een geur met alcohol. In onze Huid FAQ geven we verschillende tips voor mannen met een gevoelige huid. Kies voor een geur zonder alcohol als je je herkent in de klachten van een gevoelige huid.

Soorten geuren

Het verschil tussen eau de toilette, eau de parfum, en eau de cologne zit vooral in de sterkte en duur van een geur. Eau de parfum heeft een sterke geur die lang blijft hangen. Eau de cologne ruikt lang niet zo sterk, en ruik je vaak minder lang. Eau de toilette zit er tussenin: niet te sterk, en niet te kort aanwezig. Meer informatie lees je in onze Geur FAQ.

Wat is cologne

Parfum is een geur-houdend verzorgingsproduct dat ervoor zorgt dat je verzorgd voor de dag kunt komen. Onder parfum vallen onder andere cologne, eau de toilette en eau de parfum. In de volksmond wordt eau de cologne ook simpelweg cologne genoemd, naar de ‘stad der geuren’. Cologne is tegenwoordig de benaming voor een soort aftershave met een milde geur en gemiddelde duur.

Solid cologne voor travel

Parfum is een geur-houdend verzorgingsproduct dat ervoor zorgt dat je verzorgd voor de dag kunt komen. Onder parfum vallen onder andere cologne, eau de toilette en eau de parfum. Solid cologne van Mr. Gladstone is een reisformaat parfum die handig mee te nemen is. Door te wrijven komt de geur vrij en kun je dit product aanbrengen op je huid.

Wat is parfum

Parfum is een verzamelnaam voor alle geurhoudende verzorgingsproducten die kunnen worden gebruikt om gedurende de dag te genieten van een lekkere geur. Er zijn verschillende soorten parfum

Welke parfum voor mannen?

Verzorgd voor de dag komen met een gedistingeerde geur, wie wil dat nu niet? Laat je niet voor de gek houden door de naam: parfum is de verzamelnaam voor alle geur-houdende verzorgingsproducten. Van cologne tot eau de toilette en eau de parfum, je vindt hier de beste mannelijke parfums van internationale topmerken zoals Mondial, Taylor of Old Bond Street, Acca Kappa en St. James of London.

Parfum voor gevoelige huid

Als je snel last hebt van een rode of geïrriteerde huid is het aan te raden een parfum voor de gevoelige huid te gebruiken. Deze bevatten vaak geen alcohol en zijn vaak hypoallergeen, ongeparfumeerd en parabeenvrij. Een parfum voor de gevoelige huid is dan een goede keuze. Klik hier voor meer scheertips voor de gevoelige huid.

  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.