Baardbalsem

Baardbalsem

"Verzorgend en verfrissend voor elke baard"

Wanneer je je afvraagt hoe je van die jeuk en irritatie afkomt die hoort bij de eerste weken van je nieuwe baard, dan luidt het antwoord volmondig: baardbalsem! Dit baardverzorgingsproduct verfrist en hydrateert de huid en baardharen van zowel de beginnende als de volgroeide baard. Bekijk nu baardbalsems van onder andere Proraso, Cella Milano, Beardpride en Mr. Dutchman.

Het assortiment vind je hier.


100% verzorging voor jouw baard of snor

Een goed verzorgde baard of snor is meer dan uiterlijk: het is je visitekaartje, een verlengde van jouw persoonlijkheid. Optimale verzorging is een vereiste. Neem een kijkje binnen ons ruime assortiment verzorging voor baard en snor. Denk bijvoorbeeld aan baardolie, baardwax en baardshampoo, maar ook baardborstels en kammen voor baard of snor of specifiek voor de snor.

Baard verzorging

Verzorgingsproducten houden jouw baard in topconditie en zorgen ervoor dat jij jouw baard perfect kunt stylen. Gebruik een preshave voor het scheren, tijdens het scheren de een goede scheerzeep, en na het scheren het juiste aftershave product. Was je baard regelmatig met een baardshampoo, houd hem in topconditie met een baardolie of baardbalsem, en style je baard met baardwax of andere stylingsproducten.

Waar is baardolie goed voor?

Baardolie heeft een beschermende en verzorgende functie. Ook maakt het de haren beter kambaar en heb je minder snel last van jeuk. Je baard krijgt een gezonde en frisse glans met baardolie. 

Welke baard past bij mijn gezicht?

Een langere gezichtsvorm vraagt om compenserende breedte. Vermijd daarom sikjes en lange, smalle baarden. Kies meer horizontale lijnen op de wang en in de hals en kies bij een volle baard voor iets korter haar op je kin. Met een ronde gezichtsvorm wil je je gezicht juist wat langer doen lijken. Kies voor diagonale contouren en meer lengte bij de kin. Denk aan een strak toelopende volle baard, en vermijd een smalle snor of veel breedte op de kaaklijn. Het ontbreken van een kin of, een in verhouding kleine kin, camoufleer je prima met een volle baard. Een goatee of brede sik is ook een goede keuze. Enkel een snor? Liever niet. Een hoekige kaaklijn wordt in het algemeen gezien als super mannelijk. Vind jij die van jou even iets te dominant, dan kun je deze vorm afzwakken door een volle baard te kiezen. Ook rond gekozen contourlijnen op de wang en in de hals verhullen een vierkante kaak uitstekend. Strakke lijnen, bakkebaarden en chin straps kun je beter mijden. Lees voor meer info onze FAQ Baard.

Baard shampoo

Waarom zou je haarshampoo gebruiken voor je baard? Je baardharen én gezichtshuid zijn anders dan je hoofdharen en hoofdhuid. Baardshampoo reinigt jouw baard en gezichtshuid en geeft de verzorging die nodig is. Gebruik van reguliere haarshampoo kan leiden tot irritaties. Wij adviseren daarom het gebruik van baardshampoo voor een optimaal resultaat.

Baard olie of balsem

Zowel baardolie als baardbalsem is een verzorgingsproduct voor je baard. Beiden verzachten en verzorgen je baard en onderliggende huid. Een baardolie heeft daarnaast ook een reinigend en desinfecterend effect. De baardbalsem van Beardpride kan ook gebruikt worden voor fixatie.

Baard en snor wax

Baard- en snorwax is styling en fixatie voor jouw snor! Snorwax komt vaak voor in een potje of in een blik dat makkelijk mee te nemen is. Kies uit diverse baard- en snorwaxen met verschillende holds. Breng je baard eenvoudig in model en bewaar die vorm ook! Voor optimaal effect adviseren we je baard of snor eerst te kammen en ontwarren. Daarvoor gebruik je een snorkam of baardborstel.

Baard scheren zonder irritatie

Wanneer je last hebt van een gevoelige huid kies je voor een bijpassende scheerzeep. Je kunt ook een preshave gebruiken om je huid voor te bereiden op de scheerbeurt. Na het scheren vermijd je aftershave producten met alcohol. Je kunt ook een baardbalsem of baardolie gebruiken om de huid te verzachten.

Baard en snor verzorging

De meeste verzorging voor baard is ook te gebruiken als verzorging voor snor en vice versa. Gebruik de juiste verzorgingsproducten om jouw baard of snor goed en verzorgd voor de dag te laten komen.

Welke baard bij kaal hoofd?

Een mooie volle baard is de perfecte metgezel van een kaal hoofd. Creëer een stoere look door jouw baard te laten groeien. De ideale look, het hele jaar door; verkoelend in de zomer en door het dragen van een hoed of muts ook in de winter geen probleem. Wil jij een gedurfd maar veelzijdig uiterlijk? Ga voor de baard bij een kaal hoofd! Lees voor meer info onze FAQ Baard.

Wat is baard hygiëne gel

Baard hygiëne gel: zie het als deodorant voor je baard. Deze baard hygiëne gel desinfecteert je de baard en neemt vervelende geurtjes weg. Deze gel is geschikt voor dagelijks gebruik en mag direct op de haren ingemasseerd worden zonder dat de baard vooraf eerst gewassen dient te worden. Deze gel is uniek in zijn soort.

Baardshampoo kleur

Met de baardkleuring baardshampoos van Beardburys kleur je binnen 5 minuten jouw eerste grijze baardharen. Deze semipermanente kleuring heeft geen uitgroei: de kleur verdwijnt geleidelijk uit je baard. Gebruik baardkleuring dus af en toe om de kleur van jouw baard optimaal onder controle te houden.

  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.