Valentijn

Valentijnsdag

Voor Valentijn wil je jouw partner graag een mooi, bijzonder cadeau geven. Een luxe geschenk of gewoon een kleinigheidje! Gun jouw partner daarom een attente verrassing met Valentijnsdag. Verwen hem of haar met een van onze heerlijke geuren of verzorgingsproducten. Met onze cadeautips weet je zeker dat jouw cadeau in de smaak zal vallen.

Bekijk hieronder een selectie Valentijnscadeau. 

Cadeau Valentijn voor hem en haar

Op zoek naar het perfecte Valentijn cadeau voor jouw partner? Zoek dan niet verder! Bij Scheersalon vind je persoonlijke, onweerstaanbare en originele cadeaus voor mannen en vrouwen. Verras jouw partner met Valentijnsdag met één van onze cadeautips.

Romantisch cadeau voor haar

Je wilt jouw vriendin of vrouw eens echt verrassen met Valentijnsdag. Het is echter lastig om ieder jaar weer de juiste keuze te maken. Om teleurstelling te voorkomen shop je jouw volgende Valentijnscadeau bij Scheersalon. Bekijk ons assortiment voor passende cadeautips!

Cadeauset man

Voor Valentijn wil je jouw man of vriend graag een mooi, bijzonder cadeau geven. Een luxe geschenk dat hij zichzelf misschien niet zo snel zou gunnen. Verwen hem daarom eens met een van onze heerlijke geuren of verzorgingsproducten. Scheersalon biedt enkel hoogwaardige producten die zijn samengesteld uit de beste natuurlijke ingrediënten. Kijk hier voor meer Valentijn cadeautips.

Safety razor cadeau

Een strak geschoren huid is onweerstaanbaar, zeker wanneer het scheren ontzettend prettig is en met minimale comfortabele inspanning een glad resultaat teweegbrengt. Geef daarom je partner een safety razor cadeau. Een ideale kennismaking met het authentieke natscheren!

Scheermes voor vrouwen

Ook vrouwen adviseren wij het gebruik van een safety razor, ook wel bekend als het veiligheidsscheermes. Zoals de naam doet vermoeden is de safety razor vergevingsgezind en erg effectief in lastig te scheren plekken. Bekijk hier de speciale selectie scheermessen die bijzonder geschikt zijn voor de doorgaans meer gevoelige vrouwenhuid.

Cadeau voor man met baard

Voor mannen met baarden is een baardborstel altijd leuk om te geven. Een baardborstel zorgt voor een goede doorbloeding en activeert de groei van gezonde baardharen. Daarnaast zijn er ook producten voor het verzorgen van je baard. Een baardolie zorgt ervoor dat je baard optimaal verzorgd wordt. Ook vermindert een baardolie de jeuk en irritatie van je baard. Een baardbalsem vermindert ook de jeuk en irritatie van je baard.

Cadeauset voor haar

Wil jij jouw vrouw of vriendin echt verrassen? Geef haar dan een cadeauset cadeau met Valentijn! Kies voor een set met bijzondere verzorgingsproducten van vooraanstaande internationale merken zoals Claus Porto en Acqua di Parma. 

Valentijn cadeauset

Maak een keuze uit het assortiment Valentijnsdag cadeausets van Scheersalon. Op deze manier verzeker je jezelf van een prachtig geschenk in een bijzondere verpakking én met een bijzondere selectie verzorgingsproducten.

Scheerset cadeau

Een scheerset is een erg handig cadeau voor mannen en vrouwen. Een scheerset is meestal voorzien van een safety razor, scheerkwast en scheerkom. Er zijn meerdere opties beschikbaar: zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van een safety razor of een open scheermes. Met een scheerkwast creëer je een ideale dikke schuimlaag wat zorgt voor een optimaal scheerresultaat.

Cadeaubon Valentijn

Op zoek naar een verrassend cadeau dat altijd in de smaak valt? Neem dan een kijkje bij de cadeautips van Scheersalon. Een cadeaubon is bijvoorbeeld een weloverwogen cadeau waarmee iedereen zelf een geschikt cadeau kan uitzoeken.

  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.