D.R. Harris Informatie

D.R. HARRIS & CO.

D.R. Harris, Handgemaakt volgens een 200 jaar oude traditie uit Londen

D.R Harris & CO LTD, een van de oudste apotheken van Londen is al meer dan 200 jaar gevestigd in St James’s Street. Dit familiebedrijf staat bekend om het aanbod van hoogwaardige scheerproducten voor mannen. Het merendeel van deze producten worden nog steeds geproduceerd volgens traditionele methoden. 

Ze worden met de hand gemaakt en verpakt in de eigen kantoren in Londen. Zelfs het koninklijk huis van Engeland zweert bij de kwaliteit van de zeep, gezichtsverzorgingsproducten, oliën en water geproduceerd door de Harris naam.

Bekijk hier ons assortiment D.R. Harris producten.

Dr Harris Producten

D.R. Harris London

 

D.R. Harris Logo

Merknaam: D.R. Harris & Co.
Land: UK
Stad: Londen
Sinds: 1790
Producten: Scheerzeep, Verzorging

 DR. Harris Geurlijnen


DR Harris Arlington
Arlington

De best verkopende collectie van Dr Harris is ongetwijfeld Arlington. Arlington is een gedistingeerd frisse geur opgebouwd uit de verfrissend en kalmerende etherische oliën van citrus en varen. Deze klassieker zal de huid verfrissen en stimuleren maar de geur zal niet overheersen. De Arlington collectie bij Scheersalon bestaat uit scheerzeep, scheercrème, aftershave balsem, pre-shave en cologne.

Assortiment Arlington

Dr Harris Arlington Producten

Dr Harris Windsor
Windsor

Windsor is een frisse, complexe geur met citrus- en grapefuit tonen die subtiel samensmelten met de warme tonen van ondermeer leder, zwarte peper en vetyver. Een eigentijdse geur met een perfecte mix van traditionele, ingetogen luxe en frisheid. De Windsor collectie bij Scheersalon bestaat uit scheerzeep, scheercrème, aftershave balsem  en cologne.

Assortiment Windsor

Dr Harris Windsor Collection

Dr Harris Sandalwood Collection
Sandalwood

De Sandalwood serie is de laatste nieuwe toevoeging van DR. Harris scheerproducten.. Naast de warme geur van Sandalwood zijn exotische en kruidig noten van Eucalyptus, Bergamot, Kamfer, Kruidnagel en Vetiver herkenbaar. Allen afkomstig van een fijne kwaliteit natuurlijke essentiële oliën. Sandalwood is bekend als een zoet, warm, rijk en houtachtige essentiële olie. Bewezen werkzaam bij een droge, gebarsten en schrale huid, huiduitslag en acne. De Sandalwood collectie bij Scheersalon bestaat uit scheerzeep, scheercrème, aftershave balsem en cologne.

Assortiment Sandalwood

Dr Harris Sandalwood Producten
  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.