Scheerkwast

Scheerkwast

"Ruim aanbod aan scheerkwasten"

Scheersalon heeft klassieke scheerkwasten voor de klassieke man, of een strak modern en tijdloos design voor de moderne man.

Bekijk hieronder ons assortiment Scheerkwasten.


Scheerkwast informatie

Waarom een scheerkwast?

De toegevoegde waarde van een scheerkwast wordt vaak over het hoofd gezien.
Varkensharen scheerkwasten, dassenharen scheerkwasten en de synthetische fiberharen scheerkwasten, allen hebben ze hun toegevoegde waarde op een comfortabele scheerbeleving. Voor een lage aanschafprijs en een sterk masserende werking kies je de varkensharenscheerkwast. Een dassenharen scheerkwast houdt een aanzienlijke hoeveelheid water vast dat het opschuimen van de zeep in een scheermok / scheerkom of op de huid vereenvoudigt. Hoe meer water een scheerkwast opneemt, hoe vochtiger en rijker het schuim zal zijn. Het grootste voordeel van het scheren met een kwast is, dat deze de baardharen verzacht en rechtstandiger uit de huid zet voor je scheerbeurt. Tevens zal het warme water wat opgenomen is in de scheerkwast de poriën openen zodat je de baardharen korter afscheert voor een glad scheerresultaat. Het aanbrengen van de zeep op het gezicht gebeurt het best met een vlugge heen-en-weer beweging voor een mooie schuimlaag. (Ronddraaiende bewegingen en vooral te stevig op de kwast drukken maken dat de middelste haren van de kwast uitgerukt worden.) Als dat alles goed gebeurt, verloopt het scheren comfortabel, gaat het scheermes langer mee en heeft u een glad resultaat. 

Heb je moeite met het uitzoeken van een scheerkwast? Bekijk dan onze Scheerkwasten keuzehulp!

Hoe onderhoud ik een scheerkwast?

Een scheerkwast moet ook goed onderhouden worden zodat dat deze langer meegaat en om de kwaliteit hoog te houden. Hoe je je scheerkwast optimaal kunt onderhouden is te vinden op onze pagina Onderhoud Scheerkwast.

Ruim aanbod aan scheerkwasten

Scheersalon heeft verschillende scheerkwasten van Duitse, Engelse, Portugese, Amerikaanse en Italiaanse topmerken zoals Mühle, Gentlemen's Tonic, St James of London, Semogue, Mondial en Il Ceppo. Verschillende afmetingen van medium tot XL. Goed presterende authentieke varkensharen scheerkwasten en verschillende kwaliteiten dassenhaar. Scheerkwasten gemaakt van echt dassenhaar of synthetisch. Dassenharen scheerkwasten zijn verkrijgbaar in Graudas, Fijndas, Super Badger, Dual Band  en Silvertip Dassenhaar. De synthetische scheerkwasten zijn verkrijgbaar in Black fibre en Silvertip fibre.

  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.