Merken

Vaderdag Cadeau

Onze beste vaderdag cadeautips

De derde zondag van juni is het weer Vaderdag. Op deze dag zetten we onze vader of man eens goed in het zonnetje met een mooi cadeau. Maar een origineel vaderdagcadeau vinden is niet gemakkelijk. Je geeft hem liever niet wéér een paar sokken, een fles likeur of een stropdas. Een gadget voor in de auto dan maar? Waarschijnlijk heeft hij die spullen allemaal al. Gelukkig heeft Scheersalon veel prachtige vaderdagcadeaus om uit te kiezen. Bekijk onze cadeausets voor hem. Je zult zeker weten een geschenk vinden waarmee je je partner écht blij maakt.


proraso-cadeauset voor vaderdag

Scheerset is een mooi vaderdag cadeau                                 

Voor Vaderdag bieden wij stijlvolle scheersets aan. Dit vaderdagcadeau is behalve mooi en origineel ook heel nuttig. De klassieke manier van inzepen en scheren zorgt namelijk voor een comfortabelere beleving van het scheren en levert een gladder scheerresultaat op. Bovendien ziet een scheerset er een stuk leuker uit in de badkamer dan een plastic scheermesje. Onze scheersets zijn in allerlei stijlen verkrijgbaar, van modern tot klassiek authentiek en van stoer tot verfijnd.

Bekijk onze aantrekkelijk vormgegeven scheersets met scheerkwast en scheermes en geef daarbij een scheerkom of opschuimbakje cadeau.

Klassiek scheren beter voor de huid

Kies als cadeautje voor vaderdag liever een goede scheerzeep in plaats van een scheergel in een bus. Scheergels uit de supermarkt bevatten chemische toevoegingen die de huid kunnen irriteren. Een scheerzeep lost de talg-laag van de huid op milde wijze op. Hierdoor kan zuiver water in de baardharen dringen en de haren zachter maken. Dankzij het schuim van de scheerzeep glijdt het mes soepel over de huid. Scheersalon biedt enkel scheerzepen van de beste kwaliteit met een sterke verzachtende werking. Je vader of partner zal het verschil merken! Geef bij de scheerzeep een mooie scheerkwast cadeau, bij voorkeur van zuiver dassenhaar. Een verrassend vaderdagcadeau dat zal zorgen voor een plezierige scheerbeleving.

Bekijk hier onze topkwaliteit scheerzepen en scheerkwasten.

scheerset als Vaderdagcadeau

Razorpit nuttig cadeau voor mannen

Een van onze beste cadeautips voor hem is de Razorpit. Hiermee kan uw man of vader tot zes keer zo lang doen met zijn scheermesjes! De Razorpit gebruikt een gepatenteerde wrijvingstechnologie om de mesjes schoon te maken en scherp te houden. Je vader hoeft na het scheren enkel vijf keer met zijn scheermes over de Razorpit te strijken. Hierdoor worden talg- en kalkresten weg gepolijst. De snede (het scherpe gedeelte van het scheermes) behoudt voor lange tijd de scherpte van een nieuw scheermes. Je vader of man ervaart dus elke scheerbeurt opnieuw het comfort van een nieuw, scherp scheermes. Bovendien bespaart hij iedere keer tot wel 5 nieuwe scheermesjes, ofwel ruim € 17. Als dat geen goed cadeau voor Vaderdag is! Scheersalon heeft al duizenden exemplaren van de Razorpit verkocht en gebruikers zijn erg enthousiast over de werking.

Meer weten? Lees onze informatiepagina over De Razorpit.

Scheermes met klassieke look

Maak uw vaderdagcadeau compleet en geef uw man of vader een universeel scheermes cadeau. Deze scheermessen zien eruit als een klassiek scheermes maar schijn bedriegt: ze zijn gewoon te gebruiken met de bekende Gillette Mach3 of Gillette Fusion scheermesjes die u bij de drogisterij kunt kopen. Dat ziet er een stuk leuker uit in de badkamer! Heeft je man, vader of partner wel eens last van ingegroeide baardharen en huidirritaties door het scheren? Geef hem dan voor Vaderdag een safety razor. Dit is een enkelvoudig scheermesje, ontwikkeld rond 1900. Doordat er maar één mesje in zit, is er tijdens het scheren meer ruimte rond het mesje en worden zeep en baardharen gemakkelijk weggevoerd. Hierdoor worden de haren onder een goede hoek afgesneden. Structureel zorgt dit voor veel minder ingegroeide baardharen.

Je vindt al onze scheermessen op deze pagina. 

Scheermes voor vaderdag

Aftershave balsem zacht voor de huid

Een aftershave lotion is een klassiek vaderdagcadeau. Maar wist u dat veel aftershaves de huid kunnen irriteren doordat ze alcohol bevatten? Laat uw vader of man in plaats daarvan eens kennismaken met een aftershave balsem of aftershave gel. Dit product verzorgt en kalmeert de mannelijke huid na het scheren en bevat geen alcohol. After shave balsems zijn in diverse heerlijke of neutrale geuren verkrijgbaar, voor zowel de normale als gevoelige huid. Maak uw cadeau compleet met een pre-shave of scrubcrème, voor een nog beter scheerresultaat.

Kijk ook eens naar onze scheersets met hoogwaardige huidverzorgingsproducten voor mannen.

Uitgebreide keuze uit cadeaus voor hem

Dit was slechts een kleine greep uit de vele mooie cadeaus voor Vaderdag die u kunt vinden bij Scheersalon. Om de keuze wat eenvoudiger te maken, hebben we alvast een selectie gemaakt van topproducten die zeer geschikt zijn als cadeau voor mannen. Op onze website vindt u nog veel meer scheer- en huidverzorgingsproducten. Twijfel je welke scheerset voor jouw man, partner of vader het meest geschikt is? Neem dan contact op met Scheersalon of bezoek onze scheerwinkel in Eersel. Dan krijg je goed en persoonlijk advies.

de RazorpitAftershave gel voor vaderdag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vaderdag cadeau bij Scheersalon