Valentijnscadeau voor hem en haar

Valentijnsdag

Romantische Valentijnsdag cadeautips voor man en vrouw

Voor Valentijn wil je jouw partner graag een mooi, bijzonder cadeau geven. Het is immers het moment om hem of haar in de watten te leggen! Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij een selectie geuren en verzorgingsproducten gemaakt. Scheersalon biedt enkel hoogwaardige producten die zijn samengesteld uit de beste natuurlijke ingrediënten. Laat je inspireren door onze Valentijns-cadeautips! Omdat Valentijnsdag in het teken staat van de liefde hebben we aan mannen en vrouwen gedacht; cadeaus die leuk zijn om te geven én te ontvangen.

Safety razor voor haarSafety razor vrouw

Vaak in onze drukke levens is de badkamer dé plek om even een momentje voor jezelf te pakken. Je besteed aandacht aan jezelf en jouw persoonlijke verzorging. Als jij graag een steentje wilt bijdragen aan dit rustmomentje van jouw partner kun je haar een safety razor cadeau doen. Dit milde scheermes is vergevingsgezind maar gaat toch voor een glad resultaat. Jouw partner zal veel minder irritaties ervaren dan wanneer ze nog met een meerbladig cartridge-systeem haar lichaamsbeharing verwijderde. Bovendien is een safety razor erg gunstig geprijsd en een milieubewuste keuze: de verwisselbare scheermesjes zijn recyclebaar en stukken goedkoper dan dure cartridges. Een voordelig geschenk!

Scheermes voor hem

Ook voor veel mannen is de scheerbeurt een moment voor zichzelf dat ze zich vaak niet gunnen. Tijd, werk, er is altijd wel een excuus. Door hem een stijlvol en effectief scheermes als een safety razor cadeau te doen, ontneem je hem die excuses. Toch zal hij je cadeau waarderen – hij ontdekt dat scheren ook als aangenaam ervaren kan worden. Wellicht zal hij wat langer op de badkamer vertoeven dan voorheen, maar daar krijg je wel een goed geschoren partner voor terug! Naast de bovengenoemde safety razor kiezen mannen ook graag voor het authentieke open scheermes of straight razor – de ultieme authentieke scheerervaring.

Comfortabel scheren met scheerzeep Acqua di Parma

Veel mensen gebruiken nog scheerschuim uit een tube. Hoewel dit op het eerste gezicht handig lijkt worden hier vaak kunstmatige ingrediënten aan toegevoegd die ten koste gaan van jouw huid. Dat kan leiden tot irritaties en scheerwondjes. Liever kies je voor authentiek scheerzeep en scheercrème, waarmee je een rijk en romig scheerschuim kunt creëren – de basis voor een comfortabele scheerbeurt.

In ons assortiment kom je veel varianten tegen. Vanwege de meer gevoelige vrouwenhuid kiezen dames beter voor een variant met mildere ingrediënten (die overigens ook geschikt zijn voor mannen met een gevoelige huid; bovendien bezitten deze producten vaak een vriendelijke unisex-geur).

Optimaal scheerschuim dankzij een scheerkwast

Een scheerkwast is een perfect Valentijnscadeau voor hem en haar; hiermee creëer je niet alleen makkelijk dat ultieme scheerschuim, je brengt het ook comfortabel aan op de huid – daar waar het zijn verzachtende, beschermende rol kan vervullen.

Natuurlijk – de meest optimale scheerbeleving ervaar je met een scheermes, scheerzeep en scheerkwast, maar laat dat je er niet van te weerhouden om met één van deze onderdelen te starten. Iedere stap voorwaarts is er één! 

Geef een geursensatie cadeau! valentijnsdag

Heb jij jouw partner al menig jaar een eau de toilette of parfum cadeau gedaan? Kies dan eens niet enkel voor één geurhoudend product, maar geef een complete geurbeleving cadeau! Ons assortiment bevat diverse geurlijnen die bestaan uit meerdere geurhoudende producten. Misschien ben je op zoek naar een scheerzeep en een aftershave, of juist naar een parfum en een bodylotion. Vooraanstaande geurlijnen zoals Limes & Pomegranate, Axolute, Muschio Bianco, Silver Buckthorn, of de hiernaast afgebeelde Sandalwood & Bergamot bieden een verscheidenheid aan verzorgingsproducten waar je precies uit kunt kiezen wat jouw partner wil (en jij ook, want alle bovengenoemde suggesties zijn voor hem én haar)!

Valentijn cadeauset

Lijkt jou dat wel wat, om een zogenaamde geursensatie cadeau te doen, maar ontbreekt het je aan de inspiratie om een selectie te maken? Dan kun je altijd nog een keuze maken uit ons assortiment cadeausets. Op deze manier verzeker je jezelf van een prachtig geschenk in een bijzondere verpakking én met een bijzondere selectie verzorgingsproducten.

Vraag ons advies

Kunnen wij je helpen bij het kiezen van een romantisch Valentijnscadeau voor jouw partner? Twijfel je welke geur of welk verzorgingsproduct je het beste kan kiezen? Neem gerust contact met ons op voor deskundig advies. Samen vinden we het ideale Valentijnscadeau!

scheermes als valentijnscadeau