Kerstcadeaus tot €20

Kerstcadeau voor hem

- Onder €20,-

"Op zoek naar een kerstcadeau voor een man onder de €20?"

Met de Kerstdagen in het vooruitzicht, is het een uitdaging om een leuk en origineel cadeau voor onder de Kerstboom te vinden. Het vinden van het perfecte presentje is zeker niet altijd even makkelijk. Bij Scheersalon vind je echter voor ieder budget een bijzonder cadeau, waarmee jij jouw partner zeker positief zult verrassen! Op deze pagina hebben we een mooi assortiment samengesteld van Kerstcadeautips voor een budget tot 20 euro. In ons assortiment zitten dit jaar weer verschillende Colognes, Aftershaves, Baardverzorging en andere scheeraccessoires. De producten in deze categorie zijn o.a. van de merken: Mondial, Edwin Jagger, Proraso en Acca Kappa. Voor meer leuke tips en een uitgebreide uitleg over de mogelijke kerstcadeaus kun je terecht op onze ''Kerstcadeau voor Hem'' pagina.

Bekijk hieronder onze Kerstcadeaus voor mannen onder de €20,-.


There are no products matching the selection.

Een kerstcadeau onder 20 euro voor mannen!

Het leukste kerstcadeau voor mannen vind je bij Scheersalon!

Met de Kerstdagen in het vooruitzicht, is het een uitdaging om een leuk en origineel cadeau voor onder de Kerstboom te vinden. Het vinden van het perfecte presentje is zeker niet altijd even makkelijk. Bij Scheersalon vind je echter voor ieder budget een bijzonder cadeau, waarmee jij jouw partner zeker positief zult verrassen! Op deze pagina hebben we een mooi assortiment samengesteld van Kerstcadeautips voor een budget tot 20 euro.

Wat voor kerstcadeaus kan ik kopen voor 20 euro?

Voor 20 euro heeft Scheersalon een aantal leuke kerstcadeaus voor mannen! Voor de mannen met een baard zijn er bijvoorbeeld baardolie, baardbalsem en een baarshampoo om je baard hygiënisch en optimaal in conditie te houden.
Daarnaast zijn er baardborstels die ervoor zorgen dat je baard in model blijft zitten en een gezonde baardgroei stimuleert. 
Voor mannen die zich met enige regelmaat scheren zijn er scheerkwasten. De scheerkwast zorgt ervoor dat je een stevige schuimlaag aan kan brengen op de huid. Dit zorgt voor een fijne, comfortabele scheerervaring en een beter scheerresultaat. Meer informatie over de scheerkwast vind je op onze ''Scheerkwast pagina''. Ook kun je meer vinden over het onderhoud van een scheerkwast.

Van welke merken zijn de kerstcadeaus?

De kerstcadeaus zijn van verschillende bekende merken.
Veel van de verzoringsproducten zijn van de merken Proraso en Mondial. Daarnaast zijn er verschillende scheeraccessoires van Parker, Semogue en Beards Grooming.

  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.