Kerstcadeau voor haar - de leukste cadeaus voor vrouwen!

Kerstcadeau voor mannen bij Scheersalon

De beste kerstcadeaus voor mannen

Ga direct naar beste kerst cadeautips voor mannen:

It’s the most wonderful time of the year! Kerstmis is ieder jaar een bijzondere tijd die je doorbrengt in goed gezelschap, met goed eten en drinken, en met een aantal pakjes onder de boom. Zit jij ook ieder jaar met de handen in het haar wanneer je op zoek moet naar een geschikt cadeau voor jouw man, vriend of (groot)vader? Stel jezelf dan gerust in de wetenschap dat je hieronder naar alle waarschijnlijkheid iets gaat vinden dat in de smaak zal vallen.

Kerstcadeau tip voor hem: de scheerset

Een scheerset is werkelijk een perfect kerstcadeau voor je vriend of man: het is nuttig, verrassend en ziet er ook nog eens heel stijlvol uit. Onze scheersets zijn in allerlei stijlen verkrijgbaar, van modern tot klassiek authentiek en van stoer tot verfijnd. Bekijk onze prachtige scheersets met scheerkwast, scheerzeep en design zeepbakje. 

Of kies voor een cadeauset met verzachtende huidverzorgingsproducten zoals een scheercrème, preshave en aftershave balsem. Alle producten hebben een heerlijke geur en een verzorgende werking die is aangepast op de mannelijke huid. Verras jouw man, vader of vriend deze kerst met de heerlijke scheerbeleving die onze kwaliteit scheer- en huidverzorgingsproducten bieden. Geef een luxe scheerset cadeau! 

Mannen Scheerset

Open scheermes nuttig cadeau voor mannen

Bovenstaande scheersets bevatten vooral safety razors en of scheermessen met cartridge-systemen; kortom, scheermessen met verwisselbare mesjes. Voor de man die de volgende stap wil maken in zijn scheerbeleving kunnen wij het open scheermes aanraden.

De klassieke straight razor staat garant voor een bijzondere scheerervaring. De combinatie van het handmatig scherpen van je scheermes met het zelf maken van scheerzeep (daarover later meer) en het hanteren van een open scheermes geven iedere man een ongeëvenaard gevoel. Uiteraard staan wij klaar voor scheeradvies; ook voor jouw partner, wanneer hij het lastig vindt om aan de slag te gaan met zijn nieuwe gift.

Open Scheermes Mannen

Scheerzeep verzacht en voorkomt irritatie

Scheerzeep verzacht en hydrateert de huid en zorgt bovendien dat het scheermes met minder weerstand over de huid glijdt. Veel mannen hebben last van huidirritaties tijdens en na het scheren. De huid wordt dan rood, gevoelig en voelt schraal aan. Geef je man daarom een scheerzeep als kerstcadeau in plaats van scheergel uit een bus. Scheergels bevatten chemische toevoegingen die op kunstmatige opgeschuimd worden tot scheerzeep. Dit kan huidirritaties opleveren.

Scheerzeep daarentegen lost de talglaag van de huid op milde wijze op. Dankzij het schuim van de scheerzeep glijdt het scheermes soepel over de huid. De klassieke manier van inzepen met een scheerkwast is de vriendelijkste methode voor de huid. 

Mannen Scheerzeep kerst

Musgo Real als kerstcadeau voor hem

Wanneer je meerdere verzorgingsproducten gebruikt uit andere geurlijnen kunnen de geuren met elkaar botsen. Hierdoor hebben de zorgvuldig geselecteerde producten niet het vooraf beoogde effect en komen hun geuren niet optimaal tot hun recht. Wanneer je producten uit dezelfde geurlijn kiest ondervang je dit probleem.

Om je gedachten alvast een mogelijke kant op te sturen brengen we graag de producten van Musgo Real onder de aandacht; het stoere broertje van Claus Porto. Van de distingerende geurlijnen Orange Amber, Spiced Citrus, Oak Moss, Classic Scent en de Black Edition zijn diverse producten beschikbaar die elkaar complementeren. Denk bijvoorbeeld aan scheercrème, diverse aftershaves, zeep en eau de cologne. Zo kun je een compleet scheer-arsenaal van dezelfde geur kiezen.

Mannen Musgo Real kerst

Parfum cadeautips voor hem

Wat is nu het verschil tussen parfum, eau de cologne, eau de toilette en eau de parfum? We gaan het je niet uitleggen – want dat kun je op deze pagina zelf lezen. We stellen je liever wat toppers voor uit ons assortiment voor als je jouw partner wilt verrassen met een unieke geur.

Dat Italië een land is waar geur en verzorging belangrijk zijn hoeven we je niet te vertellen: Acca Kappa 1869 en Mondial Florence zijn al jaren bestsellers, maar sinds kort moeten zij hun podium delen met Acqua di Parma (met nieuwe geurlijn Colonia Pura) en Saponificio Varesino (hier in de Desert Vetiver uitvoering afgebeeld). Eerder hadden we het al over Claus Porto en zijn jongere broer Musgo Real; van deze merken doen respectievelijk de geuren Agua di Colonia No. 5 en Oak Moss. Tot slot een speciale vermelding voor Castle Forbes, die ons verrasten met de langdurig frisse 1445-geur.

Op zoek naar meer verzorgingsproducten die hierbij aansluiten? Vraag het ons!

Mannen Parfum kerst

Maak kennis met Saponificio Varesino

We willen het even met je hebben over Saponificio Varesino. Naast het feit dat bedrijf een ambachtelijke geschiedenis heeft die nog steeds dagelijks wordt beoefend. Saponificio Varesino is namelijk ontstaan vanuit de gedachte dat mannen best wat tijd mogen nemen voor hun verzorgingsmomentje, omdat dit even tijd voor hunzelf is. Die gedachte is het afgelopen jaar sterker geweest dan ooit. 

Saponificio Varesino maakt van oorsprong (bad)zepen maar heeft haar kennis (en assortiment) uitgebreid met shower gels, butters, en producten voor een complete scheerbeleving: van preshaves tot scheerzeep en aftershave lotions. Laat je partner het zelf ervaren.

Mannen Saponificio Varesino kerst

Kerstcadeau voor hem: baardverzorging!

Ondanks dat onze naam misschien anders doet vermoeden hebben wij wel degelijk de producten in huis waar een baarddrager vrolijk van wordt. Voor mannen met een beginnende baard tot de volle baard, in ons assortiment vind je wat hij nodig heeft. Want het hebben van een baard houd meer in dan hem laten groeien.

Veel mannen weten niet dat er meer komt kijken bij het dragen van een baard. Zij ondervinden klachten zoals jeuk en irritatie. Dat is zonde! Zeker als je met de juiste producten deze klachten kunt ondervinden. Verras jouw partner daarom met een verzorgende en beschermende baardolie of baardbalsem, een verzorgende shampoo of een complete cadeauset

Mannen Baardverzorging kerst

Het ideale kerstcadeau voor je partner vind je bij Scheersalon.nl

Verras je vriend deze kerst met een prachtige scheerset of één van onze kwalitatief hoogstaande huidverzorgingsproducten. Onze scheersets zorgen voor een prettige scheerbeleving en zien er ook nog eens stijlvol uit in de badkamer. Kortom: het ideale kerstcadeau voor hem!

Twijfel je welke cadeauset voor jouw man, vader of vriend het meest geschikt is? Neem dan contact op met Scheersalon of bezoek onze scheerwinkel in Eersel. We staan altijd klaar voor persoonlijk advies.