Origineel Sinterklaas cadeau voor hem

Origineel Sinterklaascadeau man - Vind het bij Scheersalon.nl

Spring naar de volgende Sinterklaas cadeautips: 

Cadeautips voor hem

Een origineel Sinterklaascadeau voor een man bedenken is niet gemakkelijk. Een paar sokken of een stropdas? Daar kun je toch niet meer mee aankomen! Ook gadgets zoals een iPhone of tablet hebben de meeste mannen al lang. Maar wat dan? Wij hebben de oplossing. Verras je vriend, man of vader eens met een scheerset van Scheersalon! Wij bieden prachtige scheersets aan in luxe geschenkdozen, speciaal voor de feestdagen. Maar we hebben nog veel meer goede cadeautips voor hem.

Scheerset: origineel Sinterklaas cadeau voor de man

Een scheerset is het ideale Sinterklaascadeau voor hem. De meeste mannen scheren zich namelijk nat en vaak doen ze dat (helaas nog) met producten van de drogisterij of de supermarkt. Dat kan wel eens wat stijlvoller en niet onbelangrijk, comfortabeler en gladder! Een mooie scheerset staat toch even wat leuker in de badkamer dan een plastic scheermesje. Bekijk onze stijlvolle scheersets met scheerzeep, scheerkwast en design opschuimbakje. Ze zijn in allerlei stijlen verkrijgbaar, van stoer tot verfijnd en van modern tot klassiek. Of kies voor een cadeauset met een scheercrème, pre-shave en aftershave balsem. Een mooi en origineel cadeau dat je vriend, man of vader zal verrassen en zeker zal bevallen.

Bekijk hier ons assortiment scheersets.

Sinterklaas Cadeau Man Tip - Scheersalon Muhle Verzorging

Cadeautje voor hem: pre-shave en aftershave balsem

Een pre-shave is één van onze beste cadeautips voor hem. Een pre-shave crème of olie verzacht de baardharen, biedt een beschermlaagje tegen de scherpte van het scheermes en laat het mes soepel over de huid glijden. Dat zorgt voor een comfortabele scheerbeleving. Of geef eens een aftershave balsem cadeau. Zeepresten die na het scheren achterblijven op de huid, hebben een vocht-onttrekkende werking op de huid. Hierdoor kan de huid geïrriteerd raken en er mat uitzien. Een aftershave balsem verzorgt en kalmeert de huid en bevat geen alcohol. Het is daarom een fijn Sinterklaascadeau voor je vriend, man of vader. Kijk ook eens naar onze andere aftershave-producten zoals aluin. Dit natuurlijke mineraal sluit eventuele kleine scheerwondjes en kalmeert en herstelt de mannelijke huid.

Bekijk hier ons assortiment preshave en aftershave.

Origineel cadeau voor de man: safety razor

Verras je vriend of man voor Sinterklaas met een safety razor. Dit is een enkelvoudig scheermes, ontwikkeld rond 1900, dat bij mannen structureel zorgt voor veel minder ingegroeide baardharen. Een bijzonder Sinterklaascadeau voor je partner dat  een prettige scheerbeleving zal opleveren.

St James of London scheerzeep voor hem

Een andere cadeautip voor mannen is een stijlvol vormgegeven universeel scheermes. Deze zijn te gebruiken met uw Gillette Mach3- of Gillette Fusion scheermesjes. Als bijpassend cadeautje voor hem kun je kiezen voor de Razorpit. Hiermee doe je tot zes keer langer met je scheermesjes. Door met het scheermes vijf keer over de Razorpit te strijken wordt het scherpe deel van het mes weer schoongepolijst. Hierdoor ervaart je partner elke scheerbeurt opnieuw het comfort van een scherp scheermes dat weer als nieuw is. De Razorpit is een cadeau dat blijvend voordeel oplevert.

Bekijk ons assortiment safety razors.

Scheerzeep voorkomt irritatie van de huid

Heeft uw man, vriend of vader wel eens last van huidirritaties tijdens en na het scheren? Geef hem dan voor Sinterklaas een scheerzeep cadeau in plaats van scheergel uit een bus. Een scheerzeep lost de talg-laag van de huid op milde wijze op. Hierdoor kan zuiver water in de baardharen dringen en de haren zachter maken. Dit is vriendelijker en beter voor de huid dan scheergels uit de supermarkt, die chemische toevoegingen bevatten. Scheersalon verkoopt enkel scheerzepen van de beste kwaliteit. Ze verzachten en hydrateren de mannelijke huid en laten het mes met minder weerstand over de huid glijden. Geef je partner bijvoorbeeld een stijlvolle scheerset met scheerzeep, opschuimbakje en scheerkwast van dassenhaar cadeau voor Sinterklaas.

Bekijk ons assortiment scheerzeep.

Geschikte Sinterklaas cadeaus voor uw man

Scheersalon biedt een ruim assortiment scheersets, scheermessen, scheerkwasten en verzorgingsproducten zoals scheerzeep, aftershave balsem of eau de toilette. Stuk voor stuk prachtige producten van merken met een geweldige reputatie uit landen als Italië, Duitsland en Engeland. Ze hebben een heerlijke geur en een verzorgende werking die is aangepast op de mannelijke huid. Om het kiezen wat makkelijker te maken, hebben we op deze pagina een selectie gemaakt van producten die uitermate geschikt zijn als cadeautje voor je partner, man, vriend of vader.

Neem voor nog meer ideeën een kijkje in ons assortiment.

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen hier het perfecte Sinterklaas cadeau voor een man kan vinden. Advies of hulp nodig om het juiste product te kiezen? Schroom dan niet om ons om advies te vragen!

 Gentlemen's Tonic Sinterklaascadeau voor hem