Uitgelicht: Antica Barberia Original Talc

Mondial presenteert Antica Barberia Original Talc – stoer nostalgisch Italiaans raffinement voor de verzorging en het scheren van je gezicht, baard en snor. Deze hele productlijn heeft de kwaliteit en beleving om jou een authentieke scheerbeurt te geven.

Stoer design dat niet misstaat in een barbershop, of bij jou thuis op de badkamer. Antica Barberia Original Talc garandeert comfortabel gebruik dankzij de handige en hygiënische verpakkingen.

Scheersalon biedt verschillende producten aan zoals scheerzeep, pre-shave crème, aftershave balsem, en wax en olie voor je snor of baard.

Geurbeleving Original Talc

De geur lijn Original Talc past perfect bij de man die op zoek is naar authenticiteit. De fris warme herkenbare geur van de traditionele herenkapsalons van weleer. Mannelijk, warm en frisse sensatie van aromatische noten geven deze geurlijn een perfect gebalanceerd en onderscheidend karakter.

De man anno nu kan met deze authentieke Antica Barberia productlijn zijn gezicht, baard en snor verzorgen zoals dat vroeger ging – Italian style. 

Origial Talc Antica Barberia